2777
2789

سلام دوستان عزیز، من الان تو هفته 10 بارداری هستم تا امروز قرص فمیبیون 1 میخوردم حالا دکترم گفته از فردا فمیبیون 2 بخورم ولی تو بروشور قرص نوشته از هفته 13 باید خورده بشه، بنظرتون چیکار کنم؟ میترسم از الان بخورم برای جنین ضرر داشته باشه

لطفا راهنماییم کنید توروخدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم. فمیبیون 2 باید از هفته 13 حتما شروع بشه تا هفته 13 فمیبیون 1 فقط بخور. 

ضمنا فمیبیون ویتامین کامل مورد نیاز بدن مادر باردار و شیرده هست. تو فمیبیون دو؛ یه سری ویتامین اضافه شده که سه ماه اول مجاز به مصرفش نیستی. دلیل دکتر شما رو هم نمیدونم چرا از الان گفته بخور دقت کنی روی پاکت هم نوشته از هفته 13 ببعد.  

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
امپول پرولوتن برای چی هست؟ برای سفت کردن بچه ست؟

اره 

برا جلوگیری از زایمان زودرس 

مگه گیر میاد من شهرستانم اگه گیرم بیاد 

تا بتونن دوبلو سوبل حساب میکنن 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔