2777
2789
عنوان

دوستان باردار لطفا بیاین کمممممککک

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 26 پست
ممنونم دوستان از راهنماییتون نمیدونم چرا دکترم گفته از هفته 10 بخور، فمیبیون یه قرص مکمل هست شامل یه ...

من دو رو ميخورم ولي از ماه چهار با اينكه كم خوني هم دارم . دكترت باز بهتر ميدونه

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره  برا جلوگیری از زایمان زودرس  مگه گیر میاد من شهرستانم اگه گیرم بیاد   تا ...

وای جدی ، من جفتم پایینه لکه بینی دارم فعلا شیاف پروستژن استفاده میکنم اونم خارجیش سخت گیر میاد

ولی دکترم گفت از هفته ۱۶ باید امپول بزنی 😓

وای جدی ، من جفتم پایینه لکه بینی دارم فعلا شیاف پروستژن استفاده میکنم اونم خارجیش سخت گیر میاد ولی ...

اینجا که شیاف فقط ایرانی اصلا خارجی ندارن

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

آره همینه عزیزم، فردا باید زنگ بزنم دکترم ببینم چی میگه، فعلا نخوردم بجاش اسید فولیک خوردم

خوب كردي عزيزم 

خیلی استرس دارم، کلا بخاطر هرچیز کوچیکی حرص میخورم 

عزيزم من خيلي خيلي حالم بد بود دكتراي بيمارستان بهم گفتن فقط استرس نداشته باش ضررش از خونريزيت بيشتره رو جنين شما هم از استرس دوري كن خيلي براي جنين بد هست. مهم نيست نهايتا ويتامين نميخوري 🤗😘😍♥️

عزيزم من خيلي خيلي حالم بد بود دكتراي بيمارستان بهم گفتن فقط استرس نداشته باش ضررش از خونريزيت بيشتر ...

مرسی گلم از راهنماییت، ایشالله که همه ی بچه ها بسلامتی بدنیا بیان، راستی شما کدوم بیمارستان میری برا زایمان؟ 

مرسی گلم از راهنماییت، ایشالله که همه ی بچه ها بسلامتی بدنیا بیان، راستی شما کدوم بیمارستان میری برا ...

من ايران نيستم عزيز دلم .

خواهش ميكنم انشالله به سلامتي ني ني رو بغل كني 🤗🤗😍😍😘😘♥️

امیدوارم هرجا که هستی دلت خوش و سرشار از آرامش و عشق باشی

مرسي عزيز دلم از دعاي قشنگت به همچنين😍😍😍🤗🤗😘آمين 😘♥️