واقعا اره جنبه های ظاهری رو میسنجن اینک تو سن کم ذهنت درگیر مشکلاتی شه ک زیادیه برات بنظرم خیلی سخته
اوه یعنی فقط باید سرشون بیاد تا با پوست واستخون درک کنن چی میگم ، من حتی شوهرم باجاریم بهم خیانت کردن نتونستم از خودم دفاع کنم ، اصلا به قرآن مجید قسم من عروسیم قشنگ یادم نمیاد باورکنید یه جیزای کلی یادمه ولی جزئیات رو تافیلم رو نبینم یادم نمیاد انگار عروسی من نبوده بس که بچه بودم ، ۱۷ سالگی دخترم رو زاییدم ۱۹ سالگی یکی دیگه سقط کردم بمانددد که چقدرر سختی کشیدم تابزرگش کنم آخه بچه بودم چیزی نمیدونستم از بچه داری خودمم توشهر غریب مصیبتی بود، شد ۲۱ سالم پسرم بدنیا اومد الانم که ۲۳ سالمه هیچ چی از کودکی و نوجوانی به یاد ندارم فقط از وقتی یادمه بچه داری میکنم ، نه شغلی یاد گرفتم نه مدرک تحصیلی دارم نه از مجردی چیزی فهمیدم آرزوی دانشگاه به دلم موند من همیشه روز کنکور سراسری تاشب گریه میکنم منم آرزو داشتم کنکور بدم آخه تمام معدل هامم ۲۰ بود همیشه. خلاصه من کلا سوختم وتمام شدم امیدوارم پستم رو دخترخانم های مجرد بخونن و درس عبرت بگیرن وبه حرف پدرومادر گوش بدن الخصوص پدر من هر بلایی سرم اومد هیچ وقت نتوانستم به پدرم بگم مشکلم رو چون پیشش شرمنده ام 😔 خودم کردم که لعنت بر خودم باد
عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️
اگر از زندگیت راضی نیستی بهترین ازدواج هم که کنی بازم راضی نیستی. روی خودت تمرکز کن چون رضایت یک حس درونیه، در عوامل بیرونی مثل ازدواج دنبالش نگرد.
اگر نیاز جنسی هم داری کاملا طبیعیه خودت رو گناهکار نبین همه همینن فقط نمیان بگن.
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️
میگی خیلی گناه کردی اگ بخاطر نیازت با چن تا پسر هم خوابیده باشی تضمینی خوشبخت میشی هر چقد بیشتر بد ب ...
این چرت وپرت ها چیه میگی کی گفته خدا هوای گناهکارها رو بیشتر داره؟؟؟؟خدا هوای اونی داره که صدتا براش ریخته دستش برای بی ناموسی و فساد و...بازه اما نکرده
عزیزم امضاتو خوندم تو نماز شبم دعاشون میکنم ولی ازت خواهش میکنم خواهش میکنممم باهاش دعوا نکن
حتی اگ دعوا کرد بخاطرش کوتاه بیا خواهش میکنم 🥲
یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...
عزیزم امضاتو خوندم تو نماز شبم دعاشون میکنم ولی ازت خواهش میکنم خواهش میکنممم باهاش دعوا نکن ...
مرسی دورت بگردم اخه نمیدونی دعواهامون اصلا عادی نیست یه چیزایی ازش میشنوم که پسراهم بهم خجالت میکشن اون فحشو بدن دیگه تهدید و این چیزا که به کنار
واقعا بیچاره شدم نمیدونم با زندگیم چیکارکنم
🧡زهرا سادات خانومم🥰👋 /(^o^)\ این👇🏻👇🏻 امضارو نگه داشتم که به همه بگم من تو این حال بودم 🌱💙نامزد من شفا گرفته🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋
اخه ازدواج ک فقط درمورد نیاز نیست.دقیقا برعکسشه.واقعا مسئولیت بزرگیه.من سن پایین ازدواج کردم ۱۷ سالگ ...
افرین من همیشه هر جا آدم باشخصیت و با اصل ونسب دیدم دنبال دختر بالای ۲۰ سال هستن الان دایی من تحصیل کرده هست و تو دادگستری کار میکنه میخاد ازدواج کنه گفته اصلا سمت دختر زیر ۲۵ نرین بچه که نمیخام بزرگ کنم خانم خونه میخام سن ۲۵ تا ۳۰ میخاد
عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️