2777
2789
عنوان

کاش تو ۱۶ سالگی ازدواج میکردم..

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 134 پست

دقیقا 

چرا این عدالته بر قرار نیست ...

یه رفیقی داشتم از همون بچگیش عاشق شوهر بود 

خدا شاهده من سر کلاس فلسفه ، نوت برداری میکردم و اپ های افیس رو جرررر میدادم برای استاد ها اونوقت اون اموزش شوهر داری و قرمه سبزی میدید ...

اونقدری شوهری بود که تمام پوز*یشن ها رو با اسم و سال اختراعشون برات توضیح میداد ...

هیچی دیگه یکی مثل من که انقدر عاشق تحصیلات بود ، به زور نامزد یکی شد که ازش متنفر بودم و الانم در حال جدایی ام خداروشکر .

اون رفیقِ دربه در شدم هم ، الان تحصیلاتشو داره به زوووور خانواده ادامه میده خاکتوسر:/

البته در مقطع کارشناسی ، رشته ی پسر ایرانی شناسی داره ادامه تحصیل میده ..‌

اونم کجا تو دانشگاه تهران 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرین من همیشه هر جا آدم باشخصیت و با اصل ونسب دیدم دنبال دختر بالای ۲۰ سال هستن الان دایی من تحصیل ...

آره خب دایی شما با اصل و نسبه 😅

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
اوه یعنی فقط باید سرشون بیاد تا با پوست واستخون درک کنن چی میگم ، من حتی شوهرم باجاریم بهم خیانت کرد ...

سلام عزبزم، مشکلاتی که داشتی بخشیش از سنته اینکه الان داری نقش قربانی  رو بازی میکنی و برای پیشرفتت تلاش نمیکنه توجیهی نداره، یعنی چی هر سال موقع کنکور سراسری گریه میکنم، بشین درس بخون کم نداریم خانم هایی که با بچه درس خوندن، نوه ی داییم 17 سالگی ازدواج کرد،سال بعدش پزشکی قبول شد و درسشم خوند... 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
چرا نداره!  همه شرافت یه زن همینه

اینکه میگم گناه کردم منظور این نبود با کسی خوابیده باشم که شما میگین به ذاته طرقه و تیکه میندازین

غرق در افکار بی انتها امّا بسی زیبا ...🕊️🤍️ 
بگردم تورو🥺 مگه رل بودی باهاش؟ چرا میگی شرمندم و خودم کرد؟

نه عزیزم رل نبودم ، پسرخاله مامانم بود ولی پولدار بودن مامانم خواست من خوشبخت بشم به زور به کمک خاله هام و دایی هام بابام رو راضی کردن خودمم شوهرم رو دیدم خوشگله خوشم اومد به دلم نشست گفتم آره قبول میکنم ، ولی بابام کلا مخالف بود حتی شب خواستگاری متو کشوند تواتاق گفت باحرف اینا عقلت از سرت پریده میدونم پشیمون میشی من به ازدواجت راضی نیستم این پسر بدرت نمیخوره و... اصلا مادرشوهرم بابام رو جادو کرد بخدا من بعدها از جاری هام شنیدم ، مامانم هم چندبار بااشک گفته من درحقت مادری نکردم خیلی ناراحتم از این بابت منو ببخش بخاطر حرفای اون شب پدرم که تواتاق بهم زد میگم شرمنده ام پیش بابام ازطرفی هیچ وقت نمیتونم مشکلمو بگم چون یغه مامانم رو میگیره که فامیل تو هست ، و تودخترم رو بدبخت کردی الان بابام حتی یه ذره از مشکلاتم خبر نداره جلوش صحنه سازی میکنم کلا😭😭 

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

سلام عزبزم، مشکلاتی که داشتی بخشیش از سنته اینکه الان داری نقش قربانی  رو بازی میکنی و برای پیش ...

آخه گلم شوهر لعنتیم نمیذاره که دانشگاه برم 👍

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

یعنی اگه به ۱۷ برگردین و دوباره همسرتون یا کسی که همه یا بیشتر ملاکهاتون رو داره بیاد قبول نمیکنین؟

توسن ۱۷سالگی اصلا ملاکی نداشتم فقط غریزه جنسی بالایی داشتم شوهرمم خدایی خوش قیافه بود یعنی جفتمون تیکه هم بودیم شوهرمم ۱۹سالش بود الان میگم ما دوتا بی‌عقل جوون و با هوش هیجانی تصمیم گرفتیم شما بزرگترها چتون بود

وای 😂😂😂😂

به قران اگه دروغ گفته باشم 

همش عین حقیقته ...

اصلا یه وقتایی دلم میخواد قربون خدا برم با این داستانایی که واسه بنده هاش خلق میکنه

ارزوی اونو به من داد ارزوی منو به اون 

میبینی تو رو خدا 😂😂😂😂

یعنی اگه به ۱۷ برگردین و دوباره همسرتون یا کسی که همه یا بیشتر ملاکهاتون رو داره بیاد قبول نمیکنین؟

اگ برگردم با این عقل ازدواج نخواهم کرد و به شوهرم میگم اگ من و میخوای صبر کن تا ۲۰و خورده ای هم با عشق هم با عقل و منطق ازدواج کنیم