2777
2789
عنوان

کاش تو ۱۶ سالگی ازدواج میکردم..

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 134 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐ن دیگه در این حد داری سرب سرم میزاری؟ چرا  باید خدا هوامو داشته باشه؟

من کارم اینه نمیتونم برات بازش کنم ولی ب حرفم شک نکن دیگم سوال نپرس ی روز یاد این کامنت من شاید بیوفتی 

من هروقت کسیو قضاوت کردم ب بدترین شکل خودم تواون موقعیت همونکارو کردم بشدت از قضاوت بترسید کارما همیشه بیداره 💎💙
مجردم ۲۱

یا خدا ۲۱ هستی میگی موقعیت ندارم؟

فکر کردم الان میگی ۳۷ سالمه 

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

رابطه جنسی چیزخیلی مهمیه توزندگی اتفاقن دلیل محکمیه هم برای ازدواج هم طلاق 

رابطه جنسی خیلی مهمه ولی به تنهایی دلیل کافی و مناسبی برای ازدواج یه آدم خصوصا یه نوجوان نیست 

چون از ۱۲تا ۱۵ سالگی اوج میل جنسی هست در حالی که سن مناسبی برای ازدواج نیستن این سنین

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من کارم اینه نمیتونم برات بازش کنم ولی ب حرفم شک نکن دیگم سوال نپرس ی روز یاد این کامنت من شاید بیوف ...

یعنی میگی بهترین همسر و خانواده همسر گیرم میاد؟😐

غرق در افکار بی انتها امّا بسی زیبا ...🕊️🤍️ 
قبلن باهات یبار حرف زده بودم بعد سنتو دیدم تعجب کردم چقد خوبه تو این سن اینقد روح وروان قشنگی داری ا ...

لطف داری عزیزدلم❤️🌹

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یعنی میگی بهترین همسر و خانواده همسر گیرم میاد؟😐

بخت خیلی خوبی خواهی داشت لطفا دیگ سوال نپرس 🔒

من هروقت کسیو قضاوت کردم ب بدترین شکل خودم تواون موقعیت همونکارو کردم بشدت از قضاوت بترسید کارما همیشه بیداره 💎💙
من ۱۷عروس شدم الان ۳۲هستم میگم کاش ۲۷ایناعروس میشدم خیلی بچگی کردم الان خیلی عاقلانه رفتار میکنم&nbs ...

یعنی اگه به ۱۷ برگردین و دوباره همسرتون یا کسی که همه یا بیشتر ملاکهاتون رو داره بیاد قبول نمیکنین؟