2777
2789

کسی هست کمکم کنه 

دخترم دوسالو سه ماهشه  خیلی خیلی سوال میپرسه مثلا یه سوالو چند بار میپرسه یا وقتی مثلا درباره یه چیزی میپرسه جوابشو میدیم بازم سوال درباره همون چیزه میپرسه مثلا میگه مامان چیکار میکنی چرا اینکارو میکنی برا کی این کارو میکنی همین جوری هی میپرسه  قبلا هوشش خیلی خوب بود الان یه چیزیو میزاره یه جایی بهش میگم بیارش نمیدونه کجا گذاشتش مثلایه لنگه کفششو میپوشه با اینکه لنگه دیگشم پیشش ولی دنبالش میگرده یا اسم یه چیزیو که بهش میگم  انگار یادش میره بازم میپرسه 

آرام‌دلی...دفع‌غمی...مرهم‌دردی♡ دنیز‌کوچولوی‌من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر زاده من دختره دوساله و سه ماهشه  ولی درست حرف نمیزنه  کلمه کلمه میگه  خدای نک ...

پسر دختر داییم همینجوریه دیر شروع کرده به حرف زدن الان  کلمه هارو میگه فقط

اخه این دختره 

دختر پسر نداره الان دختر منم هم سن  پسر دختر داییمه ولی برعکس همن دخترم از حرف زدن زیاد  داره دیوونم میکنه اون تازه میخواد حرف بزنه

یکی زود حرف میزنه یکی دیرتر