2777
2789
عنوان

ارشد دانشگاه آزاد

4722 بازدید | 45 پست

برای کسی که کارشناسی دانشگاه دولتی خوب درس خونده و قصدش ادامه تحصیل تا دکتری ست 

منطقیه ارشدش رو بره آزاد؟

بعد برای مصاحبه دکتری دچار مشکل نمیشه ؟

من درس نخوندم درست حسابی برای آزمون ارشد، الان دانشگاه دولتی فکر نکنم بیارم 

نمی‌دونم بذارم سال بعد یا برم آزاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر شهریه شو داری برو ازاد.. من حالا کارشناسی دانشگاه خوب نخوندم ارشدمو میخوام تو دانشگاه دولتی حتما بخونم... یکی از اقوام ارشدشو دانشگاه ازاد خوند الان دکتری رو میخواد مقاله ارائه بده 

خب توکارنامت زده بود دولتی مجاز یاغیرمجاز؟شبانه وپردیسم همونه ها بایدانتخاب رشته کنی ببینی میاری یان ...

دولتی مجاز شدم به انتخاب رشته ، ولی روزانه که صد در صد نمیارم شهر خودم ، نوبت دوم همینطور ، 

ولی پردیس احتمالش هست بیارم .. چون می‌خوام فقط شهر خودم باشه ، متاهلم نمی‌خوام هی برم و بیام ی شهر دیگه 

هم كارشناسي هم ارشد ازاد بودم. ارشد بع دكتري  استعداد درخشان بدون كنكور بودم ازاد ميخونم. ك ...

من همین الآنشم شاغلم با مدرک تحصیلی م ...

ولی حرفم چیز دیگه ست ، من میخوام تا دکتری ادامه بدم ، رویای استاد دانشگاه بودن دارم و نمی‌دونم برای مصاحبه دکتری اگر ارشد م آزاد باشه سخت میگیرن یا نه ، رزومه یا بار علمی م ضعیف نشه برای هدفی که دارم

ارشد ازاد میخونم و راضیم من چون متاهلم و بجه دارم دولتی شهر دور قبولم میشدم نمیتونستم برم

منم شرایط م همینه ... دولتی شهر دیگه میارم ، شهر خودمم احتمالش هست پردیس بیارم ولی منم نمی‌خوام شهر دیگه باشه ، متاهلم شرایط م سخت میشه نمیتونم

اگر شهریه شو داری برو ازاد.. من حالا کارشناسی دانشگاه خوب نخوندم ارشدمو میخوام تو دانشگاه دولتی حتما ...

خب از استاد های دانشگاه ما کسایی بودن که کارشناسی آزاد ولی ارشد و دکتری دولتی بودن و موفق بودن 

ولی به دلیل مصاحبه های دکتری و رزومه ای که میخواد بنظر میاد ارشد مهمتره دانشگاه دولتی باشه تا کارشناسی

فامیل تون الان دانشگاه دولتی تونست قبول بشه؟

هم كارشناسي هم ارشد ازاد بودم. ارشد بع دكتري  استعداد درخشان بدون كنكور بودم ازاد ميخونم. ك ...

یا حتی دکتری هم دانشگاه آزاد باشه بعد برای تدریس موانع بیشتر نیست تا دانشگاه دولتی؟

خب از استاد های دانشگاه ما کسایی بودن که کارشناسی آزاد ولی ارشد و دکتری دولتی بودن و موفق بودن  ...

خب عزیزم وقتی شاغلی چطور میخوای بری دولتی 

دولتی مرتب باید بری سرکلاس بچه هم که داری 

خییییلی سخت میشه اگ. معلم هستی هم ک دیگ بدتر 

ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...