2777
2789
عنوان

ارشد دانشگاه آزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 4728 بازدید | 45 پست
خب عزیزم وقتی شاغلی چطور میخوای بری دولتی  دولتی مرتب باید بری سرکلاس بچه هم که داری&nbs ...

نه بچه ندارم ...

معلم که نیستم بصورت رسمی ، عشقی کار میکنم

مرتبط با رشته م ی شغل پاره وقت دارم که میتونم هماهنگ کنم با کلاس‌هام و به جفتش برسم

دولتی مجاز شدم به انتخاب رشته ، ولی روزانه که صد در صد نمیارم شهر خودم ، نوبت دوم همینطور ،  و ...

خب پردیس اگه آوردی برو چون مدرکش همونه استاداش همونه تازه بعضی دانشگاه هام حتی کلاساشم یکیه ازنظرهزبنم بارفت وآمدت یکی میشه

بی شک باران زیباترین نعمت خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بچه ندارم ... معلم که نیستم بصورت رسمی ، عشقی کار میکنم مرتبط با رشته م ی شغل پاره وقت دارم که ...

خب پس خوبه رشته چی بوده؟

حس میکنم خیلی کمال گرا باشید 

اگر همسرتون آدم همراهیه، مسیرتان خیلی زیاد نیست و از پسش برمیاید منظورم سختی دروسه برید دولتی درایران صورت آزاد 

کلا ارشد یه جوریه پایان نامه خیلی سخته 

ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...
خب پردیس اگه آوردی برو چون مدرکش همونه استاداش همونه تازه بعضی دانشگاه هام حتی کلاساشم یکیه ازنظرهزب ...

پردیس که فرقی نداره با روزانه و نوبت دوم از لحاظ مدرک و کلاس و استاد ، فقط پول بیشتری باید بدم ...

اگر شهر خودم قبول بشم که از خدامه ، شهریه ش رو هم چک کردم از آزاد کمتره ...

ولی خب میخواستم ببینم توی انتخاب رشته م آزاد م بزنم یا نه ، چون دیگه آزاد حتما میارم ولی موندم چیکار کنم

چون از لحاظ شغلی و کار کردن برام ارشد گرفتن سودی نداره همین الآنم دارم کار میکنم ، هدف م دکتری و تدریس و استاد شدنه ، نمی‌دونم با آزاد میرسم به هدف م یا فقط هزینه بر میشه برام و نتیجه ای که می‌خوام نمیده

خب پس خوبه رشته چی بوده؟ حس میکنم خیلی کمال گرا باشید  اگر همسرتون آدم همراهیه، مسیرتان ...

توی کارشناسیمم متاهل بودم ،، مشکلی ندارم با درس خوندن 

نه کمالگرا فکر نکنم باشم ، نمی‌دونم

بیشتر چون از لحاظ شغلی برام تاثیری نداره ارشد گرفتن همین الان هم شاغل م و پیشرفت رشته ی من توی بازار کار اصلا به تحصیلات نیست فقط و فقط مهارت و تجربه ست ، 

فقط به هدف دکتری و تدریس که همیشه رویاشو داشتم این مسیرو دارم انتخاب میکنم ولی نمی‌دونم آزاد رفتن منو به مقصد می‌رسونه یا فقط هزینه بر و بی فایده میشه برام

من همین الآنشم شاغلم با مدرک تحصیلی م ... ولی حرفم چیز دیگه ست ، من میخوام تا دکتری ادامه بدم ، روی ...

براي من ك سوالي نكردن،چون استعداد درخشان از ازاد به ازاد

هست و دولتي به دولتي.

ازاد قرار باشه به بچه هاي خودش سخت بگيره ك

خودسو زير سوال برده🤓

همسرم هيئت علميه

استاد تمام هم هست با ازاد. هم ازاد درس ميده

هم غيرانتفاعي.

شما سه مقطع هم دولتي باشي، تا وقتي كسي نخوادت بزاي تدريس

ارجحيتي به ازاد نداري.

كسي بخوادت ازادم باشي ميخوادت

💕

توی کارشناسیمم متاهل بودم ،، مشکلی ندارم با درس خوندن  نه کمالگرا فکر نکنم باشم ، نمی‌دونم بی ...

اینو واقعا نمیدونم دانشگاه های خیلی مطرح استایدشون دولتی خوندن همه مقاطع رو 

ولی با آزاد فکر کنم بشه پیام نور و آزاد تدریس داشت یا دولتی هایی که خیلی مطرح نیستن 

بنظرم ی تاپیک بزنید و از دانشجوهای دکتری این رو بپرسید  

تا دکتری رو دولتی خوندن مسیرش راحت نیست انشالله که شما بتونید منم قصدشو داشتم ولی آنقدر اذیت شدم که قیدشو زدم کارشناسی کلا همه چیش با ارشد متفاوته آرش برپایه تحقیق و پژوهش و مستقل بودنه یعنی کسی نیس کمکت کنه همه بار روی دوش خودته 

یا حتی دکتری هم دانشگاه آزاد باشه بعد برای تدریس موانع بیشتر نیست تا دانشگاه دولتی؟

شما دكتري ميخواي دولتي بخوني؟

و دانشكاه دولتي تدريس كني؟

اينكه ي جورايي فرض محاله.نه ك شما توانمند نباشي ها.

اساتيد توي مصاحبه چه ازاد چه دولتي بچه هاي پاكار خودشون رو برميدان، ميليني ك ظرفيت هم ٢/٣ تا هست دولتي.

همون ٢/٣ تايي ك برداشتن رو بعدا مدير گروه اگر باهاشون حال كنه و از قبل به كسي قول نداده باشه بهشون شايد كلاس بده.

كلا تدريس مافياي خودشو داره

دست مدير گروهه مياد ميچينه اساتيدش رو

💕

اینو واقعا نمیدونم دانشگاه های خیلی مطرح استایدشون دولتی خوندن همه مقاطع رو  ولی با آزاد ...

ارشد اشتباهی آرش تایپ شده تایپ حدسی هم دردسرشده😃

براي من ك سوالي نكردن،چون استعداد درخشان از ازاد به ازاد هست و دولتي به دولتي. ازاد قرار باشه به ب ...

میشه بپرسم استاد شدن چطوریه مثلا بعد از گرفتن دکتری حالا آزاد یا دولتی فرقی نداره چطوری میتونی جذب یک دانشگاه بشی  آخه خیلیا با دکتری بیکارن بعضیا هم تو همون ترم یک و دو دکتری میبینی تدریس می‌کنند توی دانشگاه ها 

شما دكتري ميخواي دولتي بخوني؟ و دانشكاه دولتي تدريس كني؟ اينكه ي جورايي فرض محاله.نه ك شما توانمند ...

خودم میدونم چقدر تدریس و هیئت علمی سخت و نشدنی شده

ولی رشته و دانشگاهی که من درس می‌خوندم به دلیل کمبود استاد خوب و هیئت علمی ، اکثر استاد هامون سن پایین ۴۰ داشتن و همشون بهمون تاکید میکردن درس بخونین دانشگاه مون تشنه هیئت علمیه و جا برای پیشرفت براتون بازه... این حرفی بود که خود استاد ها مدام به ما میگفتن ...

بهرحال بگو من دولتی درس بخونم و منو نخوان ، بهرحال آزاد از خداشه کسی که رزومه قوی و دانشگاه دولتی درس خونده رو بگیره.. ولی برعکسش نه ...

میشه بپرسم استاد شدن چطوریه مثلا بعد از گرفتن دکتری حالا آزاد یا دولتی فرقی نداره چطوری میتونی ...

پائينتر توضيح دادم.

واحد دادن به شخصي ، فقط با اين روشه ك مدير گروه يا رئيس دانشگاه

شما رو بخواد..يا حالا كسي بهشون معرفيت كنه

پست سازماني نيست ك مثلا شما با مدرك

دكتري 

حتما بري بشي استاد.و اونا برات جا باز كنن.

💕

میشه بپرسم استاد شدن چطوریه مثلا بعد از گرفتن دکتری حالا آزاد یا دولتی فرقی نداره چطوری میتونی ...

خیلی بستگی به رشته تحصیلی داره 

بعضی رشته ها آنقدر سخته و اشباع شدن ، بعضی دیگه نه ...

دانشگاه ما بعضی از استادهامون دانشجو دکتری هم بودن ...

ولی اینکه هیئت علمی بشی همچنان در هر رشته ای خیلی سخته ...

پائينتر توضيح دادم. واحد دادن به شخصي ، فقط با اين روشه ك مدير گروه يا رئيس دانشگاه شما رو بخواد.. ...

عجب اینطور ک واقعا بی عدالتیه ممنون عزیزم

دودل بودم جواب بدم یا نه

چون اینجا دانشجوهای آزاد و پیام نور معمولا میریزن سر آدم

عزیزم اگه هدفت دکتری یه دانشگاه خوبه باید بگم با ارشد آزاد ازش دور میشی

محال نمیشه ها اما خیلی دور میشی

پیشنهادم اینه برای کنکور خوب بخونی و دولتی ای که مدنظرت هست رو بیاری. تو دکتری دانشجوهای خودشون تو اولویتن توی مصاحبه

اینم فقط افرادی میتونن بهت بگن که تا این مقطع رسیده باشن نه دانشجوها و یا فارغ التحصیل های کارشناسی