2777
2789
عنوان

ارشد دانشگاه آزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 4730 بازدید | 45 پست
خیلی بستگی به رشته تحصیلی داره  بعضی رشته ها آنقدر سخته و اشباع شدن ، بعضی دیگه نه ... دانشگا ...

اره منم میگم نیروشون کم هم باشه باید واقعا توانمند باشی تا هیئت علمی بشی 

ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم میدونم چقدر تدریس و هیئت علمی سخت و نشدنی شده ولی رشته و دانشگاهی که من درس می‌خوندم به دلیل ک ...

در صورتي از خداشه ك شمارو بشناسه

و معرفيت كرده باشن

وگرنه شما اولويتي در ازاد نسبت به بچه هاي خودشون نداري.

نميتونم واضحا بگم پارتي بازي

ولي خب هست .

شما دولتي رو برو بخون وقتي همچين حس و تفكري داري،

و امكانش هم برات فراهمه.ولي تدريس معرف ميخواد

مصاحبه دكتري هم رزومه و تز قوي 

💕

عجب اینطور ک واقعا بی عدالتیه ممنون عزیزم

بي عدالتي نيست

كرسي كم هست.مگر هر رشته چندتا استاد ميخواد؟

ما كلي دكتري داريم در ايران.

نيمتونن همه رو بپذيرن ك.يا فراخوان بدن همه بيان يعد از ذاخلش خوبه رو سوا كنن..يك جا خالي ميشه بايد سريع پرش كنن

رئيس دانشگاه يا رئبس گروه اون بچه هايي ك ميشناسن

باهاشون كار كردن يا معرفي ميشن رو ميارن بهش واحد ميدن.

حالا من رزومه قوي/استعداد درخشان/طرح ملي ثبت شده دارم/سه مقطع مرتبط/مجوز مركز ملي دارم..هنوز كلاسي بهم پيشنهاد نشده.چون اساتيدم فقط علم دارن، پست و مقام ندارن

دنبال جايگاع نيستن، دنبال كاراي تحقيقاتي هستن

ولي همكلاسي دوران ارشدم، استاد راهنماش

ك اصلا مدعو دانشگاه ما بود، شد مدير گروه(سر كرونا مدير گروه ما فوت كرد) گروه اساتيدش رو يك هفته وقت داشتع بچينه

به هكلاسي من واحد داد چون جلوي چشمم بود و ميشناختش.

نميگم ضعيف بود نه، خوب بود علمي.ولي گزينه هاي بهتر از اون تويً كلاس ما زياد بود

💕

دودل بودم جواب بدم یا نه چون اینجا دانشجوهای آزاد و پیام نور معمولا میریزن سر آدم عزیزم اگه هدفت د ...

دقیقا خودم هم ترسم همینه ، چون از لحاظ پیشرفت شغلی توی بازار کار هم ادامه تحصیل به کارم نمیاد ، من فقط به هدف دکتری دارم این مسیرو انتخاب میکنم 

بنابراین آزاد می‌تونه فقط دو سال پدرمو دربیاره ولی به هدفم نرسم ...

و یکی اینکه من سال پیش فرصت داشتم و نخوندم البته تجربه کنکور ارشد هم نداشتم ناامید بودم فکر نمی‌کردم بتونم رتبه خوب بیارم همینطوری رفتم سر کنکور ولی الان میبینم اوضاعم اونقدرم بد نبوده اگر می‌خوندم میاوردم، 

استرسم اینه بمونم پشت کنکور و سال بعدی هم نخونم و سال بعدم عقب بیوفتم

خانواده م میگن تو نمیخونی وقتتو تلف میکنی ، همین آزاد رو برو ، برای دکتری خوب بخون😶 نمیدونم

بي عدالتي نيست كرسي كم هست.مگر هر رشته چندتا استاد ميخواد؟ ما كلي دكتري داريم در ايران. نيمتونن ه ...

بنظر شما در این موارد هیچ سوگیری نیس؟قطعا سوگیری میشه من کسی که بیشتر مورد پسندم باشه رو جذب میکنم درحالی که ممکنه بخاطر میل درونیم این کار رو کرده باشم نه وجدان اخلاقی 

بنظر شما در این موارد هیچ سوگیری نیس؟قطعا سوگیری میشه من کسی که بیشتر مورد پسندم باشه رو جذب م ...

اره قطعا هست.

اين فقط در اين حوزه نيست. متاسفانه همه جا همينه.

براي همين بالاتر گفتم نبايد رويايي فكر كنيم ك فقط كافيه

من برم دكتري دولتي بگيرم ديگه فرش قرمز پهن شده برام.

حالا يا ازادش.فرقي ندارع بلاحره جفتش عمرت و پولت و ..ميره.

من خودم اصلا دولتي شركت نكردم، بدون كنكور پذيرفته شدم.دكتري خوندن براي من سود مالي نداره كليم دارم شهريه ميدم

توي درامدمم ١٠٠ هزار تومنم فرقي ايجاد نميكنه.من عشقي دارمم ميخونم و به خاظر طرحي ك دارم.در مسيرم تدريسم پيش بياد فبه المراد 

نياد هم برام مدينه فاضله نبوده.چون توي بطن ماجرام دارم ميببيتم

چي به چيه

💕

دقیقا خودم هم ترسم همینه ، چون ا ز لحاظ پیشرفت شغلی توی بازار کار هم ادامه تحصیل به کارم نمیاد ، من ...

عزیزم بستگی داره برای دکتری هدفت چه دانشگاه هایی باشه

میدونی که دولتی های مطرح معمولا از بین دانشجوهای خودشون برمیدارن

مگه اینکه یه رزومه فوق قوی ارائه بدی که به نظرم اینکه شما برای ارشد یه سال دیگه تلاش کنی راحت تره تا یه رزومه خیلی قوی. 

به دانشجوهای آزاد دید خوبی ندارن اساتید دانشگاه های مطرح دولتی

ارشد رو اگه خوب بخونی قطعا دانشگاه دولتی خوب میاری و درکنارشم حتما مدرک زبان داشته باش. Msrt هم کافیه. تو این دوره یه مقاله خوب هم داشته باشی شک نکن بهترین دانشگاه ها قبولی

درسته هیئت علمی با پارتی هم هست اما واقعا هستن افرادی که بدون پارتی برن

اینایی که دلسردت میکنن رو بیخیال شو

قطعا خودت بهتر راهتو بلدی. امیدوارم به تمام هدف هات برسی عزیزم💖

اره قطعا هست. اين فقط در اين حوزه نيست. متاسفانه همه جا همينه. براي همين بالاتر گفتم نبايد رويايي ...

دقیقا.... هیچ چیز توی زندگی قابل پیش بینی نیست همش به دید مثبت استاد به دانشجو برمیگرده 

براتون بهترین ها رو آرزو میکنم عزیزم 

ارشد ازاد میخونم و راضیممن چون متاهلم و بجه دارم دولتی شهر دور قبولم میشدم نمیتونستم برم

رشبتون چیه عزیزم برای آزاد خوندین؟من میخام مشاوره بخونم برای آزاد باید رتبم چند باشه برای آزاد مشهد میخام