2777
2789
عنوان

سحرو جادو

1362 بازدید | 59 پست

سلام من خودم مذهبی نبودم و اصلا به جادو و سحر اعتقادی نداشتم..

ارتباطم با همسرم فوق العاده خوب بودو از نظر مالی اکی و رو به پیشرفت در حدی کهتو کل فامیل همسرم مارو  یه زوج خوشبخت میدونستن.تا چهار سال پیش اختلافاتمون خیلی مسخره و عجیب شروع شد ولی من کوتاه میومدم وحل میشد.

تا اینکه من یه صداهایی شنیدم مثل کسی که صدام میزنه یا با صدای همسایه ها واطرافیان در موردم بد میگن انگار و من واقعا میشنیدم اما هر چی به همسرم و دورو بری ها میگفتم میگفتن خیال میکنی و همین موضوع باعث انفجار تو زندگیمون شد وهر دوبی منطق اون زندگی و بردیم رو هوا و سر لجبازی خیلی چیزامون رو از دست دادیم.همسرم  میگفت تودیوونه شدی ومن ازت میترسم دیگه نمیخوام زندگی کنم. منم میبگفتم تو و خانوادت این صداهارو ایجاد کردید که همه چیزو از چنگ من در بیارید.

تو  مدتی که ترکم کرده بود متوجه گم شدن وسایل میشدم یا جا بهجا شدنشون و این تو ذهنم میومد که نکنه من نیستم همسرم با برادراش میان این کارو میکنن.

شب سال تحویل دوسال پیش تنها بودم صداها هم طبق معمول بود وقتی حرم امام رضا رو نشون داد بغض منم ترکید دیگه هر چی تو دلم بود گفتم..گفتم همه ول کردن منو اقا شما نمیخوای دستم و بگیری..

اوش شب گذشت بچه ها صدا ها بودن هنوزم هستن ولی همه چیز چرخید.تو صندلیه ماشین بچم یه کپه مو دیدم شبیه موی گربه.. منی که به سحر وجادو معتقد نبودم بیدار شدم رفتم به خانوادمگفتم شما میگید من مریضم بریم دکتر من قبول میکنم درمان بشم..منی که تا بهممیگفتن بریم دکتر روانشاس پاچه همه رومیگرفتم..

6 ماه دکتر رفتم و چند ماه پیش مشاور  تا اینکه دوربین گذاشتم تو خونه و فیلم گرفتم سیاهی ای که از جلوی دوربین رد میشد و دوربین سیاه سفید میشد و هنگ میکرد اما بازهم همه میگفتن بخاطر ایراد دوربینه ولی خانم مشاوری که پیشش میرفتم محکم پام وایساد و گفت مشخصه که یه چیزی.... و گفت تو سلامتی و دارو هایی که بخاطر خانواده میخوردم و قطع کرد.

از بعد ثابت شدن به خودم صداها واضح شدن داخل حمام یا هر جای دیگه بعدم بهم حضورشون و فیزیکی با تک.ن دادن وسایل نشون دادن چند بار بهم در مورد اطرافیان چیزایی گفتن که واقعیت داشت...الانم بعد چند سال  گاهی میبینمشون مثل سایه و سیاهی اما دیگه عادی شدن برام و همش برای این بود که من دوباره برم بگم وبقیه ....لی من به کسی چیزی نگفتمو نمیگم چون با کلی تحقیق از سایت ها وهوش مصنوعی و قران متوجه شدم خدام طلسم یا سحر کارایی میکننکه بشه ریشه اختلاف حالا به یکی با تلقین بدبینی به یکی با فریب...

به هیچ وجه هم بابت این مسئله به دعا نویس و.. مراجعه نکنید.فقط و فقط دعا و قران و نماز مخصوصا سوره یاسین همین که زن و شوهر یکیشون بیدار بشه و هر چی تو ذهنش اومد و به زبون نیاره حله..

ممکنه سحر دلیل اومدن اونا به زندگیمون باشه اما  چیزای دیگه هم هست مثل جن عاشق برا خانوما و این چیزا متاسفانه این چیزا واقعیت داره و خدا خودش کمکم.نکنه وراه درست کردنش فقط خدا و اهل بیت و قران هست. امیدوارم اینا کمک کنه به زندگی هایی که بیخود والکی در حال پاشیدنه و این روزا خیلی هم زیاد شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دقیقا این اتفاق برای یکی از همسایه های ما پیش اومده

هفته قبل اومد باهام دردل کرد گفت رابطمون خرابه یکسره غرغر میکنم ده ماهه از خونه دلم نمیخواد بیام بیرون با اینکه از خونمون خوشم نمیاد و یکسره بیحال و کسلم و هیچ امیدی به رابطمون با همسرم نیس

بهش گفتم  تندخوانی سوره بقره رو دانلود کن تا ۴۵ روز  هرروز پخش کن توی خونت  و مدام چهارقل و ابت الکرسی رو بخون و هرروز یکی دوبار سوره طلاق رو بخون

دو سه روز پیش بعد چهارروز گذاشتن سوره بقره اومد در خونمون کلی تشکر کرد گفت اینقد حالمون خوب شده و آرامش گرفتیم که نگو

سوره بقره  نود درصد هر جور سحر و جادو و سنگینی و بستگی توی خونه و زندگی باشه حل میکنه 

آنجا که عشق فرمان میدهد محال سر تسلیم فرود می آورد ❤
اینارو نصف شبی چرا داری میگی خواهرم الان من نمیتونم بخوابم با شوهرمم قهرم  مثل چی ترس افتاد ...

اولا عادی بشه برات وترست بریزه بهتره

دوما این وگذاشتم چون خیلی ها این مشکل و دارن ونمیدونن چی به چیه مثل خود من اگر از اول بهم میگفتن زندگیم منفجر نمیشد

شمام شیطون و حواله بده به...برو اشتی کن گناه داره 

یه سایتی هست سایت مباهله سرچ کنین روشهای زیادی رو برای رفع سنگینی و چشم بد و سحر عنوان کرده  و کلی هم مردم نظر دادن و حسابی چشم و گوشتون به مشکلاتتون و راه حلش باز میشه

اینارو نصف شبی چرا داری میگی خواهرم الان من نمیتونم بخوابم با شوهرمم قهرم  مثل چی ترس افتاد ...

عزیزم گاهی ادمها کم میارن و تحملشون تموم میشه و دنبال راه چارن 

کم اووردن ساعت و روز نمیشناسه و فقط دنبال دارو و حل موضوعتی و دنبال حرف زدن و درک شدن  ، کاش قلبامونو بزرگ کنیم حتی اگر از این مطالب ترسیدی تحمل کن و دعا کن مشکل این بنده خدا حل شه 

مشکل ایشون شایدفردا مشکل ما باشه

اولا عادی بشه برات وترست بریزه بهتره دوما این وگذاشتم چون خیلی ها این مشکل و دارن ونمیدونن چی به چی ...

ینی اگر جادو کنن همچنین میشه؟ در غیر این صورت اتفاقی نمیوفته؟

...

بد رفتاری کرده باهام هرسری من میرم آشتی این سری نمیخوام کوتاه بیام خودش باید بیاد

قدرت جذبت بالاس جذب نکن فیلم ترسناک دب دی تازگبا اومدن خونتون فقط و فقط غسل با طل سحر انجام بدم روشش تو نی نی سایت هست

درخواست دوستی بهم ندید چون نمیتونم قبول کنم ،تو تاپیکای حس ششم تگم نکنید چون به سوالی جواب نمیدم، اینهمه جواب دادم به حد کافی ،اینهمه وقت گذاشتم به حد کافی دیگ کافیه بقول دکتر انوشه خیلی خوب این مرحلهاز عاقل شدن رو توصیف میکنه🧠👌🏻'مدت هاست که از آدم‌های سمی فاصله گرفتم!سمی از نظر من یعنی؛دروغگو، نمک نشناس، بی‌معرفت،دورو، پرحاشیه و ‌...' نمیدونم شاید عاقل شدم یه نصیحت هم کنم به کسی زیاد محبت نکنید وقت  نذارید  تهش میشید مثل من مهربون با قلب شکسته دل خوش بودم میام این سایت دوست خوب پیدا میکنم ،اما باور کنید  آدم دورو  مجازی و واقعی نداره اما درسته شاید دو سه تا دوست خوب هنوز دارم اینجا که دوسشون دارم راستی  آدم مهربون خیلی کم پیدا میشه هوا همو داشته باشیم خدا به دلهامون  نگا میکنه تو نیکی کن در دجله انداز دلتون  نگیره از کسی ما خدا رو داریم ، هر پنجشنبه و جمعه توسل میخونم بهم بگید شمارم دعا کنم الهی همه عاشقا به هم برسن  منم دعا کنید برسم به  پیمان 

مریضید واقعا زندگی پر بدبختی و فشار همه نوع مسائل بعد مگه چقدر ادم زندس همش اعصاب خوردی ایجاد کنید اگر درگیری ایجاد شد اشتی گنید و رفیق هم باشید و پا به پای هم برید جلو قهر معنی نمیده