2777
2789
ای خداروشکر ک برنجتونو برداشت کردین گیلان جای خیلی باصفاییع لذت ببر مخصوصا روستاهاشم ک محشره۰😍از چ ...

فدای تو عزیزم

اوهوم قشنگه

از لحاظ رفتارش باتو اخلاقش و........

وثتی الان‌اینجوری مطمئن باش بعد ازدواج بدتره

فدای تو عزیزماوهوم قشنگهاز لحاظ رفتارش باتو اخلاقش و........وثتی الان‌اینجوری مطمئن باش بعد ازدواج ب ...

😍عزیزیمی ک بفکرمی چقد خوبه دوست خوبی داشتن مث تو 

تورا میخواهم برای تمام عمرم❤️😍🧿😋😋🥰💋😘😘😍😍❤️🖇 عشق دوست داشتنیه من❤️🧿navidim🧿❤️ خدایا خودت حافظ و نگهدار عشقم همه کسم باش امین🤲🌍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فدای تو عزیزماوهوم قشنگهاز لحاظ رفتارش باتو اخلاقش و........وثتی الان‌اینجوری مطمئن باش بعد ازدواج ب ...

سلام عزیزم شما حس ششمی هستین؟ 

میشه بگین باهم میمونن یا نع؟ 

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗

بهم درخواست میدی اسی سوال حس شیشمی دارم 

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

چطوری عزیزم

تورا میخواهم برای تمام عمرم❤️😍🧿😋😋🥰💋😘😘😍😍❤️🖇 عشق دوست داشتنیه من❤️🧿navidim🧿❤️ خدایا خودت حافظ و نگهدار عشقم همه کسم باش امین🤲🌍
سلام دخترکجایی معلوم‌هس

من پیام میدم تو نیستی بیمعرفتس وگرنه هرروز تو سایتم چن بار تگ اینات کردم جواب ندادی

من پیام میدم تو نیستی بیمعرفتس وگرنه هرروز تو سایتم چن بار تگ اینات کردم جواب ندادی

نهههه اصلا تگت نیومد برام 

فک کنم یه جا تگ شدم اونم قفل بود

هستم عشقم منم هر روز تو سایتم