2777
2789

سلام خانما من یک هفته هست که ۲۰ تا قلمه برگ پتوس رو که توی اب ریشه دار کرده بودم کاشتم (ریشه ها ۱ سانت بود انتقال دادم به خاک) طی این مدت نورشون خوب بوده ولی کمرنگ شدن از طرفی اون جوانه هایی که داشتن باز میشدن طی این یک‌هفته باز نشدن اصلا تغییری نکردن بنظرتون اشتباه کارم کجا بوده؟ اینم بگم اولین ابیاری با قارچ کش انجام دادم و ۶ روز بعد ابیاری دوم که هیومیک اسید دادم بمدت ۳ روز هم کاور کردم و الان مه پاش سرد دارن دو روز در میون..

بنظرتون از کی شروع به رشد میکنن؟؟ اصلا دیگه رشد میکنن؟؟ یا درشون بیارم بذارم تو اب دوباره؟

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

@_shabnam_   سلام عزیزم میشه لطفا راهنمایی کنی؟

سلام عزیزم بذار تو حال خودشون باشن اینا باید هنوز تو خاک عادت بکنن و کم کم ریشه شروع بکنه به حرکت که زمان میبره حداقل یک ماه

پس نگرانشنون نباش 

فقط هر وقت خاک خشک شد آب بده 

نیار نیست دیگه فعلا کود بدی 

بعد از یه ماه کود تقویت ریشه بده

حالا آمینو اسید هم بد نیست میتونی

توی این مدت یکبار 

بدی

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم بذار تو حال خودشون باشن اینا باید هنوز تو خاک عادت بکنن و کم کم ریشه شروع بکنه به حرکت که ...

ممنونم که اومدی عزیزم

پس اون جوانه هایی که روی ساقه برگا هست اونا طی یک ماه باز نمیشه؟

بعد من امروز هیومیک دادم بنظرتون چیزیشون میشه؟ اینم واسه این دادم که نوشته بود کمک میکنه به رشد ریشه

امروز یکی از قلمه ها رو که زرد شده بود در اوردم ریشه اش کاملا سالم و سفید بود ولی هیچ تغییری توی سایزش اتفاق نیوفتاده بود!

آمینو اسید ندارم جلبک دارم و ۳ بیست و هیومیک و قارچ کش ..کدومشو بدم؟

ممنونم که اومدی عزیزم پس اون جوانه هایی که روی ساقه برگا هست اونا طی یک ماه باز نمیشه؟ بعد من امرو ...

عزیزم ریشه تا بیاد به خاک عادت بکنه که بخواد ریشه رشد بککه طول میکشه هنوز خیلیییییی 

زوده دیگه

پس فعلا نیاز نیست هیچکدوم بدی چون هنوز خیلی برای کود دهی زوره

هیومیک اسید روی خاک تاثیر داره گلم نه ریشه

هیچی نمیشه نگران نباش

جووته ها زمانی که ریشه شروبه حرکت بکنه گلم باز میشن و رشد میکنن اگه هم متوقف بشن بار جوونه جدید میده

خودش

عزیزم ریشه تا بیاد به خاک عادت بکنه که بخواد ریشه رشد بککه طول میکشه هنوز خیلیییییی  زوده دیگه ...

ممنونم عزیزم پس دیگه دستشون نمیزنم ببخش زیاد سوال کردم علاقه خاصی به گل و گیاه دارم نگرانشون بودم🌺

ممنونم عزیزم پس دیگه دستشون نمیزنم ببخش زیاد سوال کردم علاقه خاصی به گل و گیاه دارم نگرانشون بودم🌺

نه اصلا نگران نباش گلم اینا مقاومن فقط فرصت میخواد تا به خاک عادت بکنن و ریشه شروع به حرکت بکنه

گلم

عزیزم

فدات خواهش میکنم 

هر سوالی داشتی 

بپرس

گلم

عزیزم

❤️🍁💗🍁💗❤️🥰🍁🥰💗🍁💗🍁🤩😍🥰😐🥰🥰🤩🥰🥰🥰🌹😘🥰🥰🥰🥰

نه اصلا نگران نباش گلم اینا مقاومن فقط فرصت میخواد تا به خاک عادت بکنن و ریشه شروع به حرکت بکنه گلم ...

ممنونم از اینهمه لطف و مهربونیت عزیزم ان شاالله هرچی از خدا میخوای بهترینشو بهت بده❤️

ممنونم از اینهمه لطف و مهربونیت عزیزم ان شاالله هرچی از خدا میخوای بهترینشو بهت بده❤️

قربانت برم مرسی از دعای قشنگت

همچنین برای شما

گلم

عزیزم

❤️🥰❤️🥰❤️🌹🥰🌹🥰🌹🥰