2777
2789

بنظرتون الان سخته یاوقتی ک زیر ۶ ماه بود؟!دختر من۱۰ روزی هست خوابش تغئیر کرده یعنی ۵ غروب میخابه تا ۹ و ۱۰ شب تازه اونم میرم بزور بیدارش میکنم وگرنه میخابه تا ۲ صبح بعد دیگ تا ۵ صبح بیدار🙄شبم هرساعتی بخوابه دوباره ۶ یا ۷ صبح بیداره؟!پسرمم ک از وقتی مدارس تعطیل شدن همون ۶ونیم صبح بیداره یعنی رسما سرویس شدم!دلم میخواد یروز تا ۹ بخابم😭😭😭ولی شده آرزو🥺

خدایا عاشقتم ...میدونم ک میدونی😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعت خوابش رو باید تنظیم کنی ۵ دیگه وقت خواب نیست من فکر کنم نهایت ۲تا۴میخوابید و حتما ۴بیدارش میک ...

تا قبل این ۱۰ روز ناهارشو ک میخورد ۲ میخوابید نهایت تا ۵ سرحال بیدار میشد ولی الان ۵ یا ۵ونیم تازه خانوم خوابش میگیره همسرمم گیر میده این ساعت نخوابونش میگم مگه دسته منه ؟!!اصلا باعث شده غروبا هم نتونم برم بیرون همسرم با پسرم میرن من مجبورم بمونم خونه پیش دخترم با ماشین برم ک باید همش تو بغلم باشه ک خوابش نپره وبیدار شه ک دیگ همش نق میزنه

من تو شهر غریب کسی رو اینجا ندارم همش ب شوهرم غر میزنم ک دارم روانی میشم واقعا حس میکنم افسردگی گرفت....همش میگم کاش زودتر۴ سالش شه بزارم مهدکودک

پسر من ۱۳ ماهشه..صب نهایت ۹ بیداره..بعد دقیق موقع ظهر و ناهار خوردن میخوابه تا ۳ نهایت...دوباره ۶ میخوابه تا ۷ اینا..تو این ساعتا نخوابه دیگه نق میزنه...من از بارداری تا حالا همش خونم فقط نمیدونم بعد این تغییر میکنه یانه

تا قبل این ۱۰ روز ناهارشو ک میخورد ۲ میخوابید نهایت تا ۵ سرحال بیدار میشد ولی الان ۵ یا ۵ونیم تازه خ ...

ببین بچه ها رو باید خودت بخوابدنی

ساعت ۲ ببرش رو تخت براش قصه بگ‌و تا بخوابه

صبح هم دیرتر ۹بیدار نشه

ببین بچه ها رو باید خودت بخوابدنی ساعت ۲ ببرش رو تخت براش قصه بگ‌و تا بخوابه صبح هم دیرتر ۹بیدار ن ...

ای خواهر با وجود پسر بچه ی شیطونی ک من دارم بنطرت میزاره من اینو بخوابونم از بس سروصدا میکنه دخترمم چشاش مث جغد باز میمونه 

ای خواهر با وجود پسر بچه ی شیطونی ک من دارم بنطرت میزاره من اینو بخوابونم از بس سروصدا میکنه دخترمم ...

چاره ای نیست اون هم‌همراهت ببر با هک رو‌تخت براشون کتاب بخون 

پسر اول منم خیلی شیطون بود اما به مرور یاد گرفت موقع خواب کوچیکی باید ساکت باشه اگه نمی‌خوابد

حتی همون اول که ۴سالش بود 

براش توضیح میدادم داداشش نخوابه گریه میکنه اذیت میشه جایزه تعیین میکردم براش ....