2777
2789
عنوان

علت مجرد ماندن

545 بازدید | 22 پست

در محل کارم چندین همکار مجرد دارم. اوایل میگفتم خب چرا واقعا ازدواج نکردن و ناراحت میشدم.

ولی الان که چند سال گذشته و با اخلاقشون آشنا شدم متوجه شدم چرا نتونستن ازدواج کنند!

نمیکنم همه ولی ۹۰ درصد مجردا دلیل عدم ازدواجشون به میگرده به خودشون!

😐😐😐

آها الان همه متاهل ها اخلاق طیبه دارن مجردا گند اخلاق

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی میفرمایید پس این دخترایی ک قصد ازدواج ندارن کلا دلیلش چیه؟!الان دیگ کسی حوصله ازدواج نداره بااین ازدواجای متاهلا کلا ناامیدشدیم از ازدواج

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
بعضی ها با هر کسی ازدواج میکنن صرف اینکه فقط شوهر کرده باشن بعضی ها هم ملاک هایی دارن برا خودشون که ...

این هم هست 

ولی من این چند موردی را که دور خودم میبینم واقعا اخلاقشون خاص هست.

و ایده آل گرا 

هیچ مردی صد در صد کامل نیست.

در ظاهر میگن قصد نداریم 

ن واقعا یکیش خودم کلی خواستگار دارم ولی قصد ازدواج ندارم

ازدواج واسه کساییکه هدف خاصی ندارن ازدواج میکنن ک صرفا ی کاری کرده باشن

ن واقعا یکیش خودم کلی خواستگار دارم ولی قصد ازدواج ندارم ازدواج واسه کساییکه هدف خاصی ندارن ازدواج ...

شما سنت چقدره؟

افرادی که من ازشون صحبت میکنم بالای ۴۰ سال هستن

به هدف خیلی خاصی هم در زندگی نرسیدن

شما سنت چقدره؟ افرادی که من ازشون صحبت میکنم بالای ۴۰ سال هستن به هدف خیلی خاصی هم در زندگی نرسیدن

۲۵

پس تلاش نکردن اگ نرسیدن یا هدفی نداشتن و شخص مناسبی سرراهشون قرار نگرفته