2777
2789

بچه ها من سطحم متوسطه یعنی (B1) اگه از الانا شروع کنم مثلا روزی ۵ الی ۶ ساعت میتونم توی ۴ ماه تقریبا به سطح c1 برسم؟؟مثلا بنظرتون باید روزی‌چندتا کلمه و گرامر حفظ‌کرد ؟؟

گرامر بیشتر یاد بگیرم یا کلمه؟کدوم مهمتره؟؟

ترس با تو همون کاری را میکنه که قیچی با پرنده میکنه پس نترس تا بتونی اوج بگیری..🌱

بستگی به استاد و سطح یادگیریت داره 

از نظرم توی یه دوره اموزشی انلاین شرکت کن چون توی حضوری باید سه ساعت اماده شی بعدشم که تموم شه نمیتونی اموزشای قبلیو ببینی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به استاد و سطح یادگیریت داره  از نظرم توی یه دوره اموزشی انلاین شرکت کن چون توی حضوری با ...

نه خود آموز می خونم 

ترس با تو همون کاری را میکنه که قیچی با پرنده میکنه پس نترس تا بتونی اوج بگیری..🌱
بستگی به استاد و سطح یادگیریت داره  از نظرم توی یه دوره اموزشی انلاین شرکت کن چون توی حضوری با ...

من خود آموز بهتر یاد میگیرم 

کلاس که میرم‌هر ترم گرامر تکراری درس میدن تازه هیچیم نمی‌فهمم ولی وقتی خود آموز می خونم انگار بیشتر یاد میگیرم من اینو واسه یه زبان دیگه امتحان کردم و تونستم توی ۶ ماه خود آموز خودمو برسونم به لول متوسط b1

من خود آموز بهتر یاد میگیرم  کلاس که میرم‌هر ترم گرامر تکراری درس میدن تازه هیچیم نمی‌فهمم ولی ...

احتمالا اگر ساعات خوندنت فشرده باشه جوابه 

حتما موقع خوندن یه اب معدنی بزار جلوت نیم ساعت نیم ساعت یه قلپ بخور تمرکز میره بالا یا یه ادامس بجو نکته هم مینویسی با خودکار رنگ فانتزی ننویس با همون ابی بنویس چونکه رنگ ابی بیشتر تو ذهن میمونه

احتمالا اگر ساعات خوندنت فشرده باشه جوابه  حتما موقع خوندن یه اب معدنی بزار جلوت نیم ساعت نیم ...

مرسي عزيزم حتما 😇

شما زبانتون خوبه؟