2777
2789
عنوان

مشکل حاد خواهرم نی نی یار ۱ و ۳

50 بازدید | 18 پست

عزیزم ظاهراً خواهرم بهتون پیام دادن که یا تاپیکشو‌حذف کنید یا تعلیقش کنید اما الان میگه تعلیق شدم ولی اطلاعاتم و تاپیکها همه هست این شماره باهاش عضو شده برای یکی از اقوام هست وقتی بخوان وارد بشن خوب میبینن تاپیکها رو 

منظورم اینه کلا تعلیق بشم چون این شماره باهاش عضو شدم برای یکی از اقوامه که اگه محتویات تاپیکم بفهمن زندگیم کلا می‌ره روی هوا من میترسم موقع تولدش بشه و نی نی سایت براش پیام تبریک عضویت بفرسته و متوجه بشه 

منم اومدم سایت بعد مدتها ☺☺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه قربونت بشم 

تو که این همه قدیمی هستی چرا چیزی نمیدونی از اینجا 

دیگه مثل قبل کسی تعلیق نمیشه 

روش تعلیق جدید اینطوریه که فقط نمیتونه بیاد تو سایت 

اما اطلاعات و تاپیک ها حذف نمیشه 

اگه خواهرتون با اسم واقعی خودش عضو شده باشه فقط میگه خانم مثلا مریم مریمی سالگرد عضوییتون تو نی نی سایت مبارک. اگه اسم مستعارم باشه که اصلا طرف نمیفهمه خواهرت بوده، تازه هم اینکه اسم کاربری نی نی سایتش رو نمیغهمه طرف، نگران نباش

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

رو چه حسابی با شماره اقوام میاید اینجا عضو میشید و تاپیک میزنید و زندگیتون با یه لو رفتنش میره رو هوا ...واقعا در شگفتم از این حجم ....

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

خواهرم خیلی از زندگیش حرف زده اینجا حرفای آبروریزی و بدبختی 

شماره هم برای خودش نیست خیلی پیام داده به نی نی یار یک برای حذف اما حذف نکردن 

واقعا نباید اینهمه استرس به کاربر داده بشه 

رو چه حسابی با شماره اقوام میاید اینجا عضو میشید و تاپیک میزنید و زندگیتون با یه لو رفتنش میره رو هو ...

خیلییییی اشتباه بزرگیه خیلی 

و  دیگه پیام تبریک عضویت نمیره واسه شون  نی نی سایت این آپشن رو تعطیلش کرد

برا من قبل عید اومد ..دقیقا تاریخ عضویتم ..

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
اگه خواهرتون با اسم واقعی خودش عضو شده باشه فقط میگه خانم مثلا مریم مریمی سالگرد عضوییتون تو نی نی س ...

اون طرف آدم زیرکیه اگه بخواد وارد بشه چی میاد قشنگ تاپیکهاش میبینه

و  دیگه پیام تبریک عضویت نمیره واسه شون  نی نی سایت این آپشن رو تعطیلش کرد

نه یک کد باید وارد کنن تا پیام نره

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃