عزیزم ظاهراً خواهرم بهتون پیام دادن که یا تاپیکشوحذف کنید یا تعلیقش کنید اما الان میگه تعلیق شدم ولی اطلاعاتم و تاپیکها همه هست این شماره باهاش عضو شده برای یکی از اقوام هست وقتی بخوان وارد بشن خوب میبینن تاپیکها رو
منظورم اینه کلا تعلیق بشم چون این شماره باهاش عضو شدم برای یکی از اقوامه که اگه محتویات تاپیکم بفهمن زندگیم کلا میره روی هوا من میترسم موقع تولدش بشه و نی نی سایت براش پیام تبریک عضویت بفرسته و متوجه بشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه خواهرتون با اسم واقعی خودش عضو شده باشه فقط میگه خانم مثلا مریم مریمی سالگرد عضوییتون تو نی نی سایت مبارک. اگه اسم مستعارم باشه که اصلا طرف نمیفهمه خواهرت بوده، تازه هم اینکه اسم کاربری نی نی سایتش رو نمیغهمه طرف، نگران نباش
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃