2777
2789
عنوان

خانومای ورزشکار

19 بازدید | 12 پست

چه ورزشی برم پایین تنم حجم بگیره و پر بشه؟

به حضرت عباس کاربری دست سه نفره هی نپرسید چرا یجا کنکوری ای یجا متاهل یجا فلان اه شماره نداشتیم عامو اینم بزور پیدا کردیم  
اروبیک 😜

اروبیک و زومبا میرفتم اونا فقط لاغر میکنن فرم نمیدن حجم هم نه

به حضرت عباس کاربری دست سه نفره هی نپرسید چرا یجا کنکوری ای یجا متاهل یجا فلان اه شماره نداشتیم عامو اینم بزور پیدا کردیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدنسازی

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  
عجیبه 🫤 بدنسازی هم خوبه اگه پا کار کنی

ممنونم قشنگم

بدنسازی به شرطی که کنارش کلی پروتئین مصرف کنی

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

بدنسازی به شرطی که کنارش کلی پروتئین مصرف کنی

باعث چاق شدن نمیشه در اون صورت؟

بعد بدنسازی بیشتر از ی سال طول میکشه تغییرات خودشو تشون بده؟

من دنبال ورزشی هستم که شکم رو آب کنه!

بیا پیوی برات کانال یوتیوب و تلگرام بفرستم 

خودم از ی حرکت نتیجه دیدم برای شکم نمی‌دونم اسمش چیه ولی

باعث چاق شدن نمیشه در اون صورت؟ بعد بدنسازی بیشتر از ی سال طول میکشه تغییرات خودشو تشون بده؟

کنارش باید روی شکم و پهلو هم کار کنی 

کربوهیدرات هم کمتر مصرف کنی 

حداقل ۶ ماه مرتب باید کار کنی تا نتیجه رو کم کم ببینی

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

کنارش باید روی شکم و پهلو هم کار کنی  کربوهیدرات هم کمتر مصرف کنی  حداقل ۶ ماه مرتب باید ...

آها من شکم و پهلو ندارم اما امان از بالا تنه