2777
2789
عنوان

تاپیکای نی نی سایت

30 بازدید | 22 پست

سلام.چرا تاپیکها

حول خیانت همسران

اختلاف عروس و مادرشوهر

اختلافات بچه گانه همسران جوان

روابط بی قید و شرط دختر و پسر

بیشتر میچرخه.

درصد بسیار پایینی تاپیک مفید میبینیم.

ینی ی خانم توی نی نی سایت از همسر و خونواده همسرش راضی نیست؟؟؟؟؟

Martineti

اگه بگم من مشکلی با خانواده همسرم ندارم و اونا هم با من باور میکنین ؟ همسرمم که ماهه خدا حفظش کنه برام

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بگم من مشکلی با خانواده همسرم ندارم و اونا هم با من باور میکنین ؟ همسرمم که ماهه خدا حفظش کنه بر ...

هعی چه شانسی

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

مشکل اینه اکثرمون خودمون رو کامل و بی ایراد میبینیم اطرافیان به خصوص خانواده شوهر رو دیو دو سر.اگه قبول کنیم هم خودمون هم اطرافیان صرفا انسانیم ترکیبی از خوبی و بدی با هم.مشکلات حل میشه.من خودم مشکلی ندارم با خانواده شوهرم.۱۷ ساله از گل نازکتر نگفتم و نشنیدم.

هعی چه شانسی

وقتی می‌خوام برم خونه پدر ومادر همسرم مث زمانی که می‌خوام برم پیش پدر و مادر خودم با شوق و ذوق میرم و اصلا دغدغه اذیت شدن و ناراحتیو ندارم 

کم پیش میاد تو چیزی دخالت کنن و اگر هم دخالت کنن اینطور نیست که زندگیمونو جهنم کنن یا تو مسائلی که بهشون مربوط نیست اصلا حرفی در موردش نمیزنن نظرشون رو میگن  مث پدر و مادر خودم اونا هم اگر چیزی بگن می‌زارم پای نگرانیشون

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

چرا؟ چون تا بحال ندیدی کسی با عروسش خوب باشه ؟ 

نه باور نمیکنم،همه عروسها و مادرسوهرها باهم کنتاکن.طرف توی خونه مامانش هم مشکل داره ولی ناراحت نمیشه،بلاخره خونه مادرشوهر با خونه خود آدم یا مامان خود آدم فرق میکنه.

Martineti
نه باور نمیکنم،همه عروسها و مادرسوهرها باهم کنتاکن.طرف توی خونه مامانش هم مشکل داره ولی ناراحت نمیشه ...

شما خودت الان داری میگی مشکل داری با مادرشوهر پس چطور از بقیه انتظار داری اینطور تاپیکی نزنن..

"گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید/ هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور"               **کاربری دست دو نفر**

من اون ور قضیه رو باور نمیکنم.ش

من دوران عقد میومدم شهر همسرم یک هفته یک هفته میموندم خونشون یک بار هم بدی ازشون ندیدم و دوری خانوادمو چه اون زمان چه الان که سر خونه زندگی خودمم حس نکردم و احساس غریبی نکردم 

یادمه اولین دفعه‌ای که اومدم صبح زود من خواب بودم مادر همسرم داشت موهامو ناز میکرد تا از خواب بیدار شم صبحونه بخورم

همسرمم از ۶ صبح تا ۶ غروب سر کار بود اگر بد و دو رو بودن تو اون تایمی که پسرشون نبود اذیتم میکردم ولی اتفاقا بیشتر حواسشون بهم بود