2777
2789
عنوان

ندیــــد بدیــــــد بازیها😸

10333 بازدید | 245 پست

تا حالا شده ندید بدید بازی بکنید یا ببینید 

😸😸😸😸😸😸

آقااااااا ما یه بار برا اوووووولین بار در طول عمرمان سوار قطار پنج ستاره �🌟🌟🌟🌟🌟 شدیم .....همون بدو وردو خدا مرگمون داد .....ما نهایت وسیله ای که دیدیم اتوبوس بود .....😿

هر کاری کردیم بلد نبودیم تخت بالا رو نصب کنیم گفتم خواهرم بیا شونه بزن زیرش بگووووووو یااااااااعلی 😹😹😹

خلاصه تخت رو درست کردیم هر چی گشتیم پله رو پیدا نکردیم بریم بالا گفتم خواهرم واسم پنجه بگیر برم بالا بکپم کور شدم 🙀.....قبول نکرد میگفت کتفمو میشکنی .....پدرم میگفت شما رو تخت بخوابید منو مادرت کف میخوابیم وااااااااااای مرررررررردیم از خنده 😂😂😂😂

یه فیلم اموزشی راهنمای قطار رو نمایشگرش بود بیست بار نگاش کردیم تا فهمیدیم چی به چیه 😁....پله رو پیدا کردیم که دست شویی مون گرفت 😖😖😖.....گفتم خواهرم تو برو یاد گرفتی بمنم بوگو ....آقا قبول نکرد و من رفتم جلو سینه سپر کردم و دو دورهم فیلم رو دیدم که سوتی ندم ......

نصفه شب بود و روبروم دوتا در بود شبیه هم بودن 😩 گفتم توکل به خدا و یکیشون رو باز کردم و .......از بسسسسسس فحشمون دادن کوفتمون شد در نگهبانی بود دستشویی نبود .....بدو بدو فرار کردیم و عین چیز پاسوخته خودمونو کشتیم تا رسیدیم برا نماز صبح توفق کردن و آخیشششششششششششششششششش........

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂😂

خیلی باحالی😆

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
اولین باری که ژامبون خوردم هیچوقت یادم نمیره کلاس پنجم بودم داداشمو زنش منو برده بودن تهروووون 😿... ...

فان؟یا داری جدی میگی اشهد میخوندم😂

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))

سلااام الاي دل جونم😍

خوبي دوست من؟

من نديد بديد بازيم واسه زماني بود كه شيريني دانماركي اومده بود روش مغز تخمه داشت😅

عاقا ما مهموني بوديم يهو اوردن گرفتن جلوم يهو گفتم اَاَاَاَاَ... روش تخمه داره😅😅😅😅😅😅😅

هردفعه يادم ميافته خندم ميگيره

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
سلااام الاي دل جونم😍 خوبي دوست من؟ من نديد بديد بازيم واسه زماني بود كه شيريني دانماركي اوم ...

سلام عجقممممم خوفی ....  اینی تو گفتی روزای  با کلاسی من بود خواهر