تا حالا شده ندید بدید بازی بکنید یا ببینید
😸😸😸😸😸😸
آقااااااا ما یه بار برا اوووووولین بار در طول عمرمان سوار قطار پنج ستاره �🌟🌟🌟🌟🌟 شدیم .....همون بدو وردو خدا مرگمون داد .....ما نهایت وسیله ای که دیدیم اتوبوس بود .....😿
هر کاری کردیم بلد نبودیم تخت بالا رو نصب کنیم گفتم خواهرم بیا شونه بزن زیرش بگووووووو یااااااااعلی 😹😹😹
خلاصه تخت رو درست کردیم هر چی گشتیم پله رو پیدا نکردیم بریم بالا گفتم خواهرم واسم پنجه بگیر برم بالا بکپم کور شدم 🙀.....قبول نکرد میگفت کتفمو میشکنی .....پدرم میگفت شما رو تخت بخوابید منو مادرت کف میخوابیم وااااااااااای مرررررررردیم از خنده 😂😂😂😂
یه فیلم اموزشی راهنمای قطار رو نمایشگرش بود بیست بار نگاش کردیم تا فهمیدیم چی به چیه 😁....پله رو پیدا کردیم که دست شویی مون گرفت 😖😖😖.....گفتم خواهرم تو برو یاد گرفتی بمنم بوگو ....آقا قبول نکرد و من رفتم جلو سینه سپر کردم و دو دورهم فیلم رو دیدم که سوتی ندم ......
نصفه شب بود و روبروم دوتا در بود شبیه هم بودن 😩 گفتم توکل به خدا و یکیشون رو باز کردم و .......از بسسسسسس فحشمون دادن کوفتمون شد در نگهبانی بود دستشویی نبود .....بدو بدو فرار کردیم و عین چیز پاسوخته خودمونو کشتیم تا رسیدیم برا نماز صبح توفق کردن و آخیشششششششششششششششششش........