2777
2789
عنوان

امشب خونه دوست همسرم مهمونی بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 296 پست
کارش به شدت کثیف و چندش بوده ولی تو هم ناخوداگاه حسودی کردی بهش و احساس ناکافی بودن پیدا کردی

نه ،من اصلا فکرم با اینا یکی نیست،من فوق لیسانس دارم و الان دارم یه ارشد دیگه میگیرم،تفکر این خانم بیشتر به نظرم مسخره اس تا حسادت اور،سنش ۲۲من ۳۲ایشون دیپلم هم ندارم و ۱۷سالگی ازدواج کرده،باهمسرش۱۵سال اختلاف سنی داره،چیزی برای حسادت نداره،

عزیزم شاید یه مشکلی داشته اونجا شسته من سر پسر اولم یه مدت شیر حمام خراب بود وتو سرویس آب گرم نداشت ...

عزیزم شما ک مجبور بودی حداقل یه لگن تو سینک میزاشنی تو اون میشستی واقعا توجیه نداره این حرکت خیلی چندشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی چقد راحت توهین میکنین چطور میتونین

حق همچین مردایی همینه.نکنه این خوبه که نشسته با چند تا دختر غریبه لاس میزنه خوبه.فکر کردین‌اینا چه جورمردایی هستن که به جا حرف زدن با همجنسشون نشستن وسط خانما غیبت کردن‌.فکر کن دادش خودت چه حسی داشتی.طرز حرف زدنشو ببین.من اصلا از این زوجای اینستا طرفداری نکردم‌ولی از اینجور مردای سایت بیستر حالم‌بهم میخوره.که میان ادای خوبا رو در میارن دلبری کنن.بهتره دقت کنی بشناسیشون تا پشتشون در بیای.ارمرد با شخصیت و با اخلاقی بود اینجوری جوابش نمیدادم.حرف ازغیرت میزنه .جای بحثی نیست.اگر ادامه بدیدخودتونم خوشتون میاد اینا حرفه اخه

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

نمی دونم ،قبلا مشاور رفتم ولی بهتر نشدم،کلا تو خونه خودم حالم خوبه حتی خونه مادرم هم چند ماه یه بار ...

منم مثلتوام مهمونی میرم حالم بدمیشه مخصوصا خونه فامیلشوهر چون حرفمشترکی نداریم باهم

شما از اونایی هستین که تو سینک تف هم میکنیین،آب نمک هم غرغره میکنین مسواک هم‌میزنین

عزیزم اینکه من از کدوم ها هستم به خودم مربوطه

نه به یه عده ..... مثل شما

من به استاتر گفتم شاید طرف برای کارش دلیل داشته همینطور که من بنا بر یه سری مشکلات مجبور به فلان کار شدم

حالا شعور شما نمی‌کشه که طرف مجبور شده و میخوای خودتو خیلی با کلاس نشون بدی و بقیه رو تخریب کنی جای بحث نیست

علاقه ای هم به هم کلامی با آدمای..... رو ندارم 

شب خوش

الهم عجل لولیک الفرج
منم دقیقا اینجوریم،به سکوت،پستوی خونه، تنهایی خیلی علاقه دارم

از وقتی بچهام به دنیا اومدن دیگه اون خلوت نداشتم همیشه صبح همه کاراهارو میکردم ظهر بچهارو میخوابوندم تنهایی چایی برا خودم میذاشتم وخوراکی ومیوه تا دوسه ساعت خلوت میکردم با دنیای خودم فیلم میدیدم وتو فجازی بودم اگه اون خلوت نمیکردم عصبی میشدم 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

نه ،من اصلا فکرم با اینا یکی نیست،من فوق لیسانس دارم و الان دارم یه ارشد دیگه میگیرم،تفکر این خانم ب ...

از کی تا حالا مدرک شده دلیل برتری؟ واقعا شما باید رو افکارت بیشتر کار کنی 

علاوه بر خودخواهی خیلی هم غرور کاذب داری

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند
وای خدایاااا نکنه اینایی که کامنت گذاشتن زیاده روی کردید مث اون خانوم هستن؟!! حال  منم بهم خور ...

خب اسی که بلاخره شامشو خورده بود...قبل از شام نبوده که... اگه قبل شام بچه رو تو سینک میشست اسی میتونست بگه بریم  خونه بدم اومد تو سینک بچشو شسته... وقتی غذاشو خورده تموم شده مینشست دیگه لب به چیزی نمیزد هر وقت شوهرش میگفت میرفتن نه این ادا ها رو در بباره

از وقتی بچهام به دنیا اومدن دیگه اون خلوت نداشتم همیشه صبح همه کاراهارو میکردم ظهر بچهارو میخوابوندم ...

من صبح زود بیدار میشم که همه خواب باشن، تا تنهاییمو داشته باشم😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
جدی ؟😐پس قبلا به استارتر چی میگفتن من از ستلی که عضو شدم به استارتر دیدم میگن اسی یه چی بگم بخند 🤣 ...

تاپیکای قدیمیو نگاه کنی خیلی جالبه اسم همو صدا میکردن یعنی هموت اسم کاربری و ریپلایم نمیزدن حتی

عزیزم بزرگترین ضربه ایی که به خودمون میزنیم اینه که ظاهر زندگی دیگران رو با با باطن زندگی خودمون مقا ...

من خیلی دوست دارم مقایسه نکنم ولی خب نمیشه وقتی خودشون میان تعریف میکنه مگه میشه باور نکنیم من راستش ب یکی از دوستام خیلیی حسودی میکنم خیلیی 

واقعاا شوهرش خیلی دوستش داره عاشقش شد براش خودشو ب اب و اتیش زد ک ب درامد خوب برسه و خرجش کنه دو جا مشغول ب کار شد و هر دو کارش هم با درامد خوب دوستم هر ماه ی مدل طلا میندازه براش ماشین شاسی بلند خرید خانواده شوهرش بی نهایت بهش احترام میزارن البته دوستم سیاست داره 

من نمیگم شوهرم دوسم نداره یا بی احترامی میکنه نه اصلاا ولی واقعاا در حد شوهر دوستم نیست 

پسرم   
پس با استدلال شما با دستمون هم غذا نپزیم و نخوریم مخصوصا اونایی که بچه کوچیک دارن چون هم خودشون و بچ ...

بحث اینه هر وسیله ای کاربردی داره وگرنه اگه فقط بحث شستنه خب سنگ توالتم بالاخره تمیز میشه چه فرقی با سینک داره از این نظر؟