2777
2789
عنوان

امشب خونه دوست همسرم مهمونی بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 296 پست
منم تو خونه خودم خیلی حالم خوبه داعم بیرون بودن ومهمونی رفتن وبازار رفتن ونمیتونم تحمل کنم از بچگی ا ...

منم دقیقا اینجوریم،به سکوت،پستوی خونه، تنهایی خیلی علاقه دارم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
جدی؟

حق با شوهرت دنباله بهانه بودی

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم سختیش اولشه همه توهین میکنن حرفای زشت میزنن اما کم کم عادت میکنن در واقع بی عار میشن دیگه. ن ...

عزیزم بزرگترین ضربه ایی که به خودمون میزنیم اینه که ظاهر زندگی دیگران رو با با باطن زندگی خودمون مقایسه کنیم 

هیچوقت حسرت ظاهر دیگران رو نخور چون شما نمی دونی تو بطن زندگیشون چه مشکلات و معضلاتی دارن

این که ریملایش کردی خودشوسط زنا داره لاس میزنه.با کسی از غیرت حرف بزن که بدونه غیرت چیه.من با حضو مر ...

خدایی هیچ بی احترامی به خانم ها نکرده چه راحت بهش توهین میکنی

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
مشکل اینه که شما درونگرایی شوهرت برونگرا. بعدا به مشکل میخوری. یه موکل دارم خانمش کلا اهل بیرون رفتن ...

ما چون زیاد رفت و آمد نداریم همسرم مشکلی نداره،چون هر دو شاغل هستیم وقتی واسه رفت و آمد نداریم،اینم به اجبار شد

حق داشتی حالت بد بشه منم بودم حالم بد میشد ولی حق نداشتی داد بزنی بنظرم یا باید تحمل میکرد تا اخر مهمونی یا اینکه خودتو میزدی ب مریضی با مظلوم نماییی ک فشارت پایینه

پسرم   
ببخشید معذرت میخوام ولی سنگ توالتم میشه با مایع شست و توش غذا خورد؟منطقیه این حرف!؟

پس با استدلال شما با دستمون هم غذا نپزیم و نخوریم مخصوصا اونایی که بچه کوچیک دارن چون هم خودشون و بچشون رو میشورن

بعدم مواد غذایی رو میریزی سینک بعد میشوری می‌زاری سبد

بعد شستن توسینک نیست

یا یکی گفته برنج آبکش میکنن برنج توی آبکش میریزیم نه تو سینک

ما که توسینک غذا نمی‌خوریم حالا شما رو نمیدونم

بعدم هر کثیفی، آلودگی و نجاستی با آب و مواد ضدعفونی کننده پاک میشه و مشکلی ایجاد نمیکنه

الهم عجل لولیک الفرج
اخه زیاد نمیومدم .تازگیا زیاد میام

جدی ؟😐پس قبلا به استارتر چی میگفتن من از ستلی که عضو شدم به استارتر دیدم میگن اسی یه چی بگم بخند 🤣روز اول که اومدم عضو شدم دیدم بچه ها همش میگن اسی گفتم وای این مرده اسمشم اسماعیله پس چرا تاپیک زنونه زده 🤣🤣🤣دقیق یادم نی چی بود تاپیکش ولی هرچی بود زنانه بود گفتم خدایا این اسماعیل چرا ابن تاپیکو زده زنام  دارن جوابشو میدن 🤣🤣🤣

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

ولی واقعا خیلی مهمه که دونفر که میخان باهم رفت و امد کنن یه وجه اشتراکایی باهم داشته باشن ‌.منم خانم یکی از همکارای شوهرم همین بود منم خوشم نیومد دیگه رفت و امد نکردیم ‌.ولی خوب بهتر بود یکی و دوساعت دیگم تحمل میکردی تا به خوبی تموم میشد مهمونی ‌.