2777
2789
عنوان

امشب خونه دوست همسرم مهمونی بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 296 پست
آقا چرا به کسی که تایپینگ زده میگید اسی .دلیلش چیه؟🤔

وای کاربریتم که قدیمیه چطور نمیدونی اسی مخفف استارتره یعنی همون که تاپیک زده🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

از اونجایی که با اکره رفتی مهمونی خانمه اگه بچشو میبرد تو یه ساختمون دیگه هم میشست چون که شما تو مهمونیا معذبی و تنهایی دوست داری بازم یه ایراد دیگه پیدا میکردی و امشب به جون خودت و همسرت زهر میکردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا شما ناراحت نمیشدی،البته من چندشم شد و حتی نتونستم دیگه چای بخوریم زنش کلی اصرار که بخور با خرم ...

حتما زیاده روی کردی دیگه خوشت نیومده فوقش یه بارم شما دعوت میکردی و تموم.ولی واقعا رفتارت خوب نبود و حس بدی که شوهرت کرده حق داشته.تو سینک منم دیدم بچه میشورن و بدمم میاد ولی فک کردی غذای رستورانا چیه حالا اونا صد برابر آلوده ترن.

اصلا دیدم تو سینک شد کلا دل آشوب شدم،و نتونستم خودمو کنترل کنم،ولی خونه زندگیش خیلی تمیز بود واقعا ش ...

عزیزم شاید یه مشکلی داشته اونجا شسته

من سر پسر اولم یه مدت شیر حمام خراب بود وتو سرویس آب گرم نداشتم مجبوری بچمو تو سینک میشستم

اما خب بعدش سینک رو هم تمیز میشستم 

هر چیزی با آب پاک میشه دیگه

اینایی که میگن مواد غذایی پس همش کثیف شده، هر مادری پای بچش رو میشوره، سرویس می‌ره خودش رو میشوره بعد دستش رو میشوره  و با همین دست غذا میپزه پس همه غذاها کثیفن؟؟؟؟

خیلی قابل توجیه نیست.

آدم سینک رو مایع می‌زنه و آب می‌ریزه پاک میشه

ولی خب بهتر بود جلوی شما نمیشست و با دستمال یا پنبه تمیز میکرد و بعد از رفتن شما پای بچه رو میشت

الهم عجل لولیک الفرج
تف تو این پولا اتفاقا این ادما کمتر شادن چون برا هرچیزی عکس العمل بقیه براشون مهم قطعا یه عده عکس ...

به نظرم سختیش اولشه همه توهین میکنن حرفای زشت میزنن اما کم کم عادت میکنن در واقع بی عار میشن دیگه. نمیدونم منکه خیلی حسرت میخورم یکی چقدر راحت از صفر ب صد میرسه باهمین اینستا یکی مثل منم هنرشو نداره و حسرت میخوره

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن.      امشب۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴...اولا خدایا ممنونم خونه و وام ازدواج جور شد...  قهریم جدا خوابیدیم...اصلا رابطمون روزای خوبی رو پشت سر نمیذاره... همچنان درس میخونم... امیدوارم ویرایش بعدی خبر قبولیم باشه و آمادگی مراسم عروسی. توکل ب خدا و استعانت از آقا صاحب الزمان.امشب ۵ شهریور ۱۴۰۴ جواب آزمونم اومد قبول شدم با نمره بالا اول سجده کردم خدارو... الحمدلله خیلی خوشحالممممم انشالله قبول نهایی. امشب ۳۱ شهریور ۱۴۰۴. نتایج نهایی اعلام شد و قبول شدممممم. پس خدا حواسش بهم بود همه مدت این همون طلوع بعد تاریکی مطلق صبح بود😭😭😭 سجده شکر کردم و موفقیتم رو از خدای خودم میدونم. الهی شکر حالم خیلی خوبه تا ۳.۳۰ صبح بیدارم خواب نمیاد ب چشمام. انشالله تا تهش خیره

چرا خیلی،چون حتی با خانواده خودم هم زیاد رفت و آمد نمیکنم،کلا تو مهمونی حالم بد میشه،ترجیح میدم همیش ...

مشکل اینه که شما درونگرایی شوهرت برونگرا. بعدا به مشکل میخوری. یه موکل دارم خانمش کلا اهل بیرون رفتن نبوده ولی شوهره از ایناست که خانوادگی یا دوستانه میرن مسافرت الان کارشون به دادگاه کشیده آقا میگه دیگه خسته شدم هر بار با خانمم میریم مهمونی بعدش دعوا درست میکنه یا با میزبان دعوا میکنه.

اه تصورشم حالم روبدکرد،اینا ادعای باکلاسی وتمیزی هم میکنند، شماکه دیگه شام روخورده بودی ،یکم تحمل میکردی چیزی نمبگفتی بعدارتباطتون روباهاش قطع میکردی

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
وای خدایاااا نکنه اینایی که کامنت گذاشتن زیاده روی کردید مث اون خانوم هستن؟!! حال  منم بهم خور ...

من دیدم و واقعا کار عجیبیه ولی هستن دیگه.حالا میتونست یه ساعت بشینه اینجوری نکنه خونه غریبه.

یه فامیل داریم خانوکه انقد جلو همه میگفت وسواس دارم به همه چی حساسم و تمیزم و فلان

رفتیم خونش از زندگی زده شدم فرش پر چرک

سفره چسبونکی

وسایلاش انگار چرکی بود

ادعاش منو کشت این بشر

انسانیتم دلیل بر این نمیشه ادم بد هارو ببخشم و کارهاشون رو فراموش کنم