2777
2789
عنوان

امشب خونه دوست همسرم مهمونی بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 296 پست
از نشون دادن زنشون پول های کلان درمیارن. واقعا وسوسه انگیزه. از اندام زنشون از رقصشون ویو و پول درمی ...

این که ریملایش کردی خودشوسط زنا داره لاس میزنه.با کسی از غیرت حرف بزن که بدونه غیرت چیه.من با حضو مردا مشکل ندارم .ولی اینا مرد نیستن.که باهاشون همکلام میشید

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر بعضیا حال بهم زنن آخه واسه چی تو سینک باید بچتو بشوری  بنظرم وقتی دوست نداری با کسی رفت و ...

هر چی به همسرم میگم خودتون که باغ میرید کافیه ،من زیاد دوست ندارم با کسی رفت و آمد کنم و همسرم می‌دونه ولی میگه همسر دوستش چند بار گفته دوست دارم رفت و امدون خانوادگی باشه که دیگه مجردی بیرون نرن،ولی من ترجیحم آینه همسرم ماهی یه بار با دوستاش مجردی بره بیرون

بگو يك دفعه پريود شدم و مجبور شدم برم 

آفرین منم الان میخواستم بنویسم شما زحمتشو کشیدین🙏اسی تماس بگیر بگو یهو پری شدم حالم اوکی نبود بهم ریختم عذرخواهی کن ترجیحا در حضور همسرت باشه

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

من خیلی درک میکنم که از رفت و آمد خوشت نمیاد و دوست داری تو خلوت خودت باشی چون خودمم اینجوری دوست دارم ولی شما الان تنها نیستی به همسرت فکر کن. اونم آدمه کلی دلخوشی و علایق داره. یکم باید باهاش راه بیای تا تعادل تو زندگیتون برقرار بشه. من یسری مهمونی و دورهمی میرم بخاطر همسرم که صد سال دوست ندارم اون ادما و طرز فکرشون و. همسرمم بخاطر من این مدل مهمونی هارو خیلی کم کرده

به نظرت فردا زنگ بزنم به زنش و بگم حالم بد بود و نتونستم بشینم و بابت میزبانیش تشکر کنم؟الان که اومد ...

خوشت از خانمه نمیاد اصلا خودت مجبور به رفت و آمد نکن چون حق داری کسی که میخوای باهاش باشی و انتخاب کنی ولی با احترام.

عشقوه زنشون ... همه چی نشون بدن تا دو ریال کاسب شن نباید صورت این مرد ارایش کرد؟؟

عجالتا شما رو باید ارایش کنن.سبزیم بیارن پاک کنید دور هم.سنبل خان.خجالت اوره وسط یه عالمه زن ور ور ور.

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

یه چیزی بگم 

علی رغم همه اینا شما داری میگی من با اون خانم اشتراکی ندارمو فلان 

خوب نداری . ولی اون زحمت کشیده بالاخره 

یا دعوتش کن یه روز یا حداقل در اسرع وقت زنگ بزن

❤️‍🩹
هر چی به همسرم میگم خودتون که باغ میرید کافیه ،من زیاد دوست ندارم با کسی رفت و آمد کنم و همسرم می‌دو ...

اشتباه میکنی رفت و آمد کن ولی خیلی گرم نگیر خودشون از دستت خسته میشن 

من همونم که تو تاپیک بغلی ازش حرف میزنن😆

دنبال بهونه بودی که زنه رو خار کنی تمام اون چیزایی که تو ذهنتون شده بود برتری بیاری پایین .ولی خواهرم بهانه خوبی نبود فوقش میرفتی سرویس بالا میاوردی همسرت حق داشت ناراحت بشه

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

مشکل اینه که شما درونگرایی شوهرت برونگرا. بعدا به مشکل میخوری. یه موکل دارم خانمش کلا اهل بیرون رفتن ...

عزیزم منم درونگرام و شوهرم برونگرا

اما هیچ وقت اگر حتی جمعی باب میلم نباشه زهرمار شوهرم نمیکنم؛ به نظرم دور از آدابه

مثلا اقوام شوهرم اکثرا مذهبی ان؛ من نه

اکثرا تو جمع ها از دین و سیاست و ...صحبت میکنن که باب میلم نیست ولی حتی یک بار هم اخم نکردم یا نگفتم پاشیم بریم. 

حداکثر یک بار در ماهه دیگه درسته؟ چند ساعت ارزش این حرفا رو نداره