2777
2789
عنوان

شوهرم از وقتی فهمیده حاملم

381 بازدید | 15 پست

رفتاراش دیوونه کننده شده همش ترس اینو داره که یه وقت سالم به دنیا نیاد یه کارایی میکنه توی جمع که واقعا ناراحت میشم مثلا امروز تافهمید دوتا قاشق شله زرد خوردم یه دعوایی راه انداخت که این توش زعفرون داشته چرا خوردی یا توپ بچه خواهرش خورد محکم توکمرم یه جوری سر بچه ۶ساله دادزد من لرزیدم چندروزه گیرداده گوشیو دستگاه مودمو کلا جمع کنه از خونه ک یه وقت ضررنداشته باشه هرچندروز یه بار هی می‌پرسه یعنی سالم به دنیامیاد یا چندشب پیش خواب دیده بود موقع زایمان مردم استرس اینو گرفته بود از تو خونه تکون نمی‌خورد واقعا حرفاشو کاراش بدتر داره بهم استرس وارد میکنه چجوری بهش بفهمونم که بارداریو زایمان یه چیزه نرماله قرار نیس اتفاقی بیوفته

بایر بره پیش تراپیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر به وفور دیدم این مردذی عوضی تو بارداری زنشون فقط خیانت کردن ک میتونم بگم فقط قدر شوهرتو بدون کاراشم چیز غیرقابل تحملی نیست

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)||

اوخی  نگرانه . از مردایی ک به زن بچشون اهمیت میدن خیلی خوشم میاد...

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

عزیزم شاید اولین بارشه بابا میشه استرس داره واقعا بخاطر واکسن های کرونا خیلی ها نازا میشن یا بخاطر پروتئن زیاد هم بچه خیلی فعال میشه مثل عقب مانده واسه اینه استرس داره و عزیزم اگه از تایپک آخر من چیزی میدونی میشه کمک کنی

انقدر به وفور دیدم این مردذی عوضی تو بارداری زنشون فقط خیانت کردن ک میتونم بگم فقط قدر شوهرتو بدون ک ...

نه واقعا رفتاراش بدتر بهم استرس واردمیکنه من خودم الان به اندازه کافی ترس دارم اینم بدترش میکنه

فک میکنم خیلی بچتون  رو دوست داره

اولشه کم کم  عادی میشه

بهش بگو تو کارای خونه بهت کمک کنه

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

شوهرت وسواس داره؟ شوهر من اینجوری بود بعد که بچه به دنیا اومد بدتر شد بچه رو دست هیچکس نمیداد.... بچم تا وقتی نوزاد بود نمیزاشت هیچکس بغلش کنه...شوهرمن وسواس داره الانم هی میگه بچه ضربه نخوره یه وقت ضربه مغزی نشه زبونم لال ....دیونم کرده

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

بهش بگو استرس واسه بچه بده

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
شوهرت استرس داره بار اولشه تجربه نداشته  اشکال ندارع تو باهاش صحبت کن براش توضیح بده

صحبتم میکنم تو مخش نمیره میگه تو رعایت نمیکنی یا میگه اصلا واست اهمیت نداره مراقب باشی