2777
2789
عنوان

اگه میخوای حاجت روا شی بیا🦋📿

6 بازدید | 36 پست

برای تک تکتون و برای خانواده تون آرزوی سلامتی و سعادت درونی و بیرونی دارم…🌱

الهی هر جا هستین در آرامش کامل به سر ببرین🥲🦋

اسمتون و همراه با حاجتتون بگین میخوام بنویسم بزارم لای قرآن براتون دعا کنم و تا میتونین دوستاتون و تگ کنید تا تاپیک پر بازدید شه 🙂🤍

شماهم خواستین برای حاجتم سه تا حمد بخونین ممنون از همراهیتون💫

یزد”زیباترین شهر دنیا^🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شاء الله حاجت روا بشید همگی  برای منم دعا کنید امسال به حاجتم برسم ازدواج کنم اسمم مریم&nb ...

دعا میکنم خوشبخت بشی هر چی ب صلاحتونه اون اتفاق بیفته…

حتما سوره ی واقعه یادت نره حتی ی صفحه هم بخونی کافیه🌱

یزد”زیباترین شهر دنیا^🌸

فائزه آرامش داشته باشم 

منم براتون خوندم 

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 

ممنون ازت

امشب یه پیامی که میخوام دریافت کنم

هلاک شدم بخدا

برای موفقیت و خوشبختیم و عاقبت بخیرمم دعا کن لطفا

اسمم ستایش

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
حدیثه  برای اینکه یه ازدواج با عشق و علاقه و آسایش و آرامش.داشته باشم امسال و خدا برام جبران ک ...

انشالله که عاقبت بخیر باشین🌱

واسه بخت و ازدواج و پیدا کردن شریک زندگیتون سوره ی واقعه خیلی خوبه حتی شبا ی صفحه هم بخونی کافیه🦋

یزد”زیباترین شهر دنیا^🌸

ممنون عزیز دلم برای اینکه سلامتیمو بدست بیارم و از شر همه بیماری هام راحت بشم و اینکه چیزی ک ترسشو دارم اتفاق نیفته واسم🥲

چشم منم براتون میخونم

میشه برای سلامتیم صلوات یا حمد بخونین دارم با بیماریا دست و پنجه نرم میکنم ممنونم ازتون🥲❤

سلام گلی 🥺🤍

دعا کن به میلادم برسم و زودی ببینمش دلم براش قد سوراخ جوراب مورچه شده😭😭

اسمم رو نمیتونم بگم ولی ذکر کن گلپونه که خدا خودش عالمه 🥺🤍

ممنون گلی 🫂🥺❤️❤️❤️

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :)