2777
2789
عنوان

شما باشین چیکار میکنید

86 بازدید | 20 پست

دیشب دوبار پسر خواهرم با چوب زد ب دخترم پسراون ۱۲سالشه دختر من ۷سالشه برگشتم میگم  نکن چرا میزنی خواهرم میگه چیزی نشده ک میگم اگه چیری بشه میخوا چیکار کنی شوهر خواهرمم میگه راس میگه چیزیش نشده که  بعد شوهرم بجای حمایت منو دخترم میگه عب نداره

امروز بهش میگم تو هیچ وقت پشت ما نیستی میگه حالا ک اینجوریه دیه باهشون نمیریم وبیایم

میگفتی پس منم میتونم با چوب بزنم تو سر پسر شما؟ چیزی نمیشه که

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با شماس و کار شوهرت اشتبا بوده ولی از همه بدتر کار خاهرت اشتباه بوده ک انقد خودخواهه

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

اینو بگم میگه تو بزرگی اینا دوتا بچه ان

۱۲ سال اونقدر بزرگ هست که بدونه نباید اینکارو کنه. مگر ضریب هوشی خیلی پایینی داشته باشه که قدرت تشخیص نداشته باشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

شوهرت عاقله 

خواهرت اینا کارشون اشتباه بوده ولی چرا شوهرتون با خواهرت دشمن می کنی؟ 

حالا بچه خواهر من ۲ سال و نیمشه. دختر من ۸ سالشه. چندبار دخترمو‌ زد .‌شوهرمم به دخترم گفت تو هم بزنش!!!!!

۱۲ سال اونقدر بزرگ هست که بدونه نباید اینکارو کنه. مگر ضریب هوشی خیلی پایینی داشته باشه که قدرت تشخی ...

ن اتفاقا باهوشه مثلا بچه من تا ی چیزی میگه میرنه تو ذوقش بعد من میگم چرا اینجوری میگی خواهرم میگه تو بین دوتا بچه دخالت نکن

شوهر خواهرم همش پشت زنو بچشه

آخه وقتی دوتا زن یا بچه دعواشون میشه یا بحث و هر چیزی مرد لزومی نداره خودشو بندازه وسط پشتش چه فایده باشه خاله زنکه رسما .امیدورام پیش خانواده خودشم‌پشت زنش باشه 

ن اتفاقا باهوشه مثلا بچه من تا ی چیزی میگه میرنه تو ذوقش بعد من میگم چرا اینجوری میگی خواهرم میگه تو ...

خب این موارد راست میگه دخالت نکن. ولی ضربه و آسیب زدن به بچه ت چیزی نیست که بیخیال باشی