2777
2789
عنوان

اگه میخوای حاجت روا شی بیا🦋📿

| مشاهده متن کامل بحث + 6 بازدید | 36 پست
قبول بشم از حرفای بابام خلاص شم، 😞 اسمم ستایش  حاجت روا بشی انشالله

انشالله موفق شی 

حتما بهم درخواست بده کمک میکنم بهت اگه کنکوری هستی🙂🦋

یزد”زیباترین شهر دنیا^🌸
انشالله که عاقبت بخیر باشین🌱 واسه بخت و ازدواج و پیدا کردن شریک زندگیتون سوره ی واقعه خیلی خوبه حت ...

سختی خیلی زیادی تو یه دوره از زندگیم کشیدم 

همه چیو سپردم به خودش فقط دلم میخواد با یه آدم خوب ازدواج کنم و بچه دار بشم دلم میخواد هرچه زودتر بچمو ببینم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زهرا

لطا دعا کن لاغرشم امتحان خوب ودم و به ارزوم برسم

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

ممنون ازت امشب یه پیامی که میخوام دریافت کنم هلاک شدم بخدا برای موفقیت و خوشبختیم و عاقبت بخیر ...

اینو ادیت زدم اسی🥲❤️

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

بسم الله الرحمن الرحیم امیدتون به خدا انشالله حاجت روا بشیم دعاتون کردم صلوات فرستادم حمد خوندم میشه دعام کنید خدا آبرومو حفظ کنه با عشقم ازدواج کنم بهش برسم به حاجاتم برسم ممنون امیدتون به خدا انشالله حاجت روا بشیم امیدتون به الله

شبنم.میشه دعا کنی امسال خدا یه بچه ناز و سالم بهم بده

انشالله هر چ زودتر دامنت سبز شه 

حس ششم قوی دارم و حس میکنم تا چند ماه صاحب بچه میشی 

بازم بهت دعا میکنم بچه صحیح و سالم و همینطور خوشگل و خوش قدم نصیبتون کنه🤍🌱

یزد”زیباترین شهر دنیا^🌸
حتما عزیز دل🌱 انشالله عاقبت بخیر شی

ممنون ازت❤️❤️

برات ۳ تا حمد خوندم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊