2777
2789
عنوان

یه سوال فقط خانمای متاهل بیاین🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 29 بازدید | 42 پست
۸ تااا؟ سالمی الان ؟

یعنی همچین روشی وجود نداره؟؟

اگه گفتی معنی اسمم چیه؟😁🤔 من یه شیرازی خیلی خیلی بی حالم پس اگه برام نظر گذاشتی و فقط لایک کردم ناراحت نشو مطمئن باش خوندم و کلی هم دعات کردم از همینجا ممنون از راهنماییت😘❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما با نامزدتون رابطه دارید؟

مگه دوران نامزدی دوران شناخت طرفین نیست؟

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
اون مث دوره هست زیادی خوردی اونو باید روزی یکی میخوردی تا چند روز

پس چجوری حامله نشدم!!!!!

اگه گفتی معنی اسمم چیه؟😁🤔 من یه شیرازی خیلی خیلی بی حالم پس اگه برام نظر گذاشتی و فقط لایک کردم ناراحت نشو مطمئن باش خوندم و کلی هم دعات کردم از همینجا ممنون از راهنماییت😘❤️
همسرم گوش نمیده🙁

بگو ضرر داره در یک سال نباید بیش تر از سه بار اورژانسی مصرف بشه فک کن..

دارم هر روز قوی تر میشم این یه قول بین خودم و خداست به خواسته هام قراره برسم 🌅چون باید برسم باید..
خدایا منو بکش چجوری ازدواج میکنین یا توی رابطه میرین ولی جزئی ترین موارد بهداشت جنسی و جلوگیری از ب ...

اینجا نی نی سایته و دقیقا واسه کسب چنین اطلاعاتی ساخته شده بچه جان توعم جای فتوا دادن تو سایتی که مناسبت نیس واینسا

اینجا نی نی سایته و دقیقا واسه کسب چنین اطلاعاتی ساخته شده بچه جان توعم جای فتوا دادن تو سایتی که من ...

من ۵ ساله متاهلم خانوم بحث بچه بودن باشه شما بچه ای که اینا رو نمیدونی  

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اره عزیزم مگه عقل نداری با خودت گفتی همه ۸ تا میخورن یهو؟؟؟

پس چجوری حامله نشدم مال چند ماه پیشه

بی بی چک بعد از دو هفته از تاریخ موعدت نشون میده 

وای برام دعا کن حامله نباشم الان من و شوهرم آمادگی نداریم 😭من همیشه پریودم منظم بوده الان دوماهه نمیشم ..سینه هامم سفت شدن و شکمم بزرگ تر شده ولی چون اورژانسی خورده بودم احتمال حاملگی ندادیم .. بنظرت چند درصد احتمال داره حامله باشم؟

دارم هر روز قوی تر میشم این یه قول بین خودم و خداست به خواسته هام قراره برسم 🌅چون باید برسم باید..
شما با نامزدتون رابطه دارید؟ مگه دوران نامزدی دوران شناخت طرفین نیست؟

ممنون از گوشزد شما وای موضوع تاپیک چیز دیگه ایه

در این مورد نظر خاستم صداتون میکنم

خدایا منو بکش چجوری ازدواج میکنین یا توی رابطه میرین ولی جزئی ترین موارد بهداشت جنسی و جلوگیری از ب ...

یک عدد مجرد ک نمیدونه از کجا اطلاعاتش رو زیاد کنه و اومده بپرسه🥲

خلوت گزیده را به تماشا چه حاجت است...🐋💙