2777
2789
عنوان

یه سوال فقط خانمای متاهل بیاین🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 29 بازدید | 42 پست
یه جا خونده بودم اگ قرص اورژانسی نداشتین و ضروری بود شیش تا جلوگیری باهم بخورین  بنظرم تو دیگ ...

اره منم به خاطر همین خوردم در کل فک میکردم اوژانسی ک میگن اینه

اگه گفتی معنی اسمم چیه؟😁🤔 من یه شیرازی خیلی خیلی بی حالم پس اگه برام نظر گذاشتی و فقط لایک کردم ناراحت نشو مطمئن باش خوندم و کلی هم دعات کردم از همینجا ممنون از راهنماییت😘❤️
اینجا نی نی سایته و دقیقا واسه کسب چنین اطلاعاتی ساخته شده بچه جان توعم جای فتوا دادن تو سایتی که من ...

راست میگه دیگه عزیزم. اینا بدیهیات هستن و هر خانوم بالغی باید بدونه قبل از برقرار کردن رابطه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو ضرر داره در یک سال نباید بیش تر از سه بار اورژانسی مصرف بشه فک کن..

ممنون عزیزم اره دیگه نمیخورم❤️

اگه گفتی معنی اسمم چیه؟😁🤔 من یه شیرازی خیلی خیلی بی حالم پس اگه برام نظر گذاشتی و فقط لایک کردم ناراحت نشو مطمئن باش خوندم و کلی هم دعات کردم از همینجا ممنون از راهنماییت😘❤️
وای برام دعا کن حامله نباشم الان من و شوهرم آمادگی نداریم 😭من همیشه پریودم منظم بوده الان دوماهه نم ...

بعد از قرص اورژانسی کلا پریود بهم میریزه 

شکم هم به این زودی بزرگ نمیشه 

فک نمیکنم حامله باشی اما برو آزمایش خون بده خیالت راحت بشه

بعد از قرص اورژانسی کلا پریود بهم میریزه  شکم هم به این زودی بزرگ نمیشه  فک نمیکنم حامله ...

باشه عزیزم

دارم هر روز قوی تر میشم این یه قول بین خودم و خداست به خواسته هام قراره برسم 🌅چون باید برسم باید..
همسرم گوش نمیده🙁

با کاندوم جلوگیری کن... قرص جلوگیری هم برو دکتر برات بنویسه... قرص اورژانسی سالی یکبار هم ضرر داره....نباید مثل نقل و نبات مصرف کرد...باعث حاملگی خارج از رحمی و در صورت اینکه متوجه نشی باعث پاره شدن لوله رحمی و حتی مرگ میشه. 

من ۵ ساله متاهلم خانوم بحث بچه بودن باشه شما بچه ای که اینا رو نمیدونی    

پس بعد پنج سال طبیعیه که تجربتون از من بیشتر باشه منم از طریق اینستاگرام و پیج پزشکا و... اظلاعاتمو بیشتر میکنم و از طریق سایت سوالامو میپرسم که به نظرم کاملا نرماله همه از اول علامه دهر نبودن مثل شما همه چی بلد باشن😂😉

وای برام دعا کن حامله نباشم الان من و شوهرم آمادگی نداریم 😭من همیشه پریودم منظم بوده الان دوماهه نم ...

اورژانسی سیستم پریود و نامنظم میکنه اگه دوماه نشدی بی بی منفی باشه باردار نیستی 

یک عدد مجرد ک نمیدونه از کجا اطلاعاتش رو زیاد کنه و اومده بپرسه🥲

شعور ندارن

راست میگه دیگه عزیزم. اینا بدیهیات هستن و هر خانوم بالغی باید بدونه قبل از برقرار کردن رابطه

اها ببخشید شرمنده که برام سوال پیش اومد ببخشید که شما علامه دهری و تو این چیزا استادی هیچ سوالی ام برات پیش نمیاد

دیگ اورژانسیو نخور 

❤️🌹

با کاندوم جلوگیری کن... قرص جلوگیری هم برو دکتر برات بنویسه... قرص اورژانسی سالی یکبار هم ضرر داره.. ...

ممنون از راهنماییت❤️❤️