2777
2789
عنوان

خوووووودکشی خوووودکشی

222 بازدید | 41 پست

چه خبره توی این سایت؟ 

هر روز چند نفر میگن وای می‌خوایم خودمونو بکشیم.

از بابام ناراحتم ،از مادرم دلخورم ، درس هام خسته ام کردن ، پول نداریم ، به عشقم نرسیدم .....برم خودمو بکشم.

واقعا نمی‌دونم می‌خوان جلب توجه کنن یا هیچ را دیگه ای به ذهنشون نمی‌رسه......اصلا از کی اینقدر این خودکشی فراگیر شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کس بی دلیل حتی به فکر این کار هم نمیفته عزیزم  درکشون کن...

چیو درک کنم ، منم هزاران مشکل داشتم و دارم ولی همیشه دنبال راه حل بودم 

الان هر اتفاقی میوفته میگن خودمونو بکشیم 

کاش برا جلب توجه بود من هیچوقت خودکشی نمیکنم چون میدونم چیزی گیرم نمیاد ولی خب خیلی خسته شدم خدایی بازم شکر میکنم. فک کن تو یه خانواده باشی بابات کار کنه هرچه پوله بده به دوست دختراش مامانم الان 7 ماهه حاملس از چهار ماهگی به بعد نه رفت سنو نه هیچچ چون پول نداریم الان باید به بخوره به بچه برسه ولی هیچچ میدونم کسی باور نداره حق هم دارین ولی خب دیگه