2777
2789
عنوان

هی امروز فردا میکنن آخرش آبروم می‌ره😭😭😐

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 75 پست
چون خانوادم میگن خونه داره به اسم خودش بچه سالم و خوبیه😐

تحملشو داری تو همون خونه که به اسمشه حق تنها تا سرکوچه رفتن هم نداشته باشی؟ محدود باشی و بدون اجازه آقا هیچ کاری نتونی بکنی و فقط با خودش بتونی جایی بری اونم با هزار بهونه و بداخلاقی که آی کارم موند آی وقت ندارم ترافیکه فلانه... ببین اینارو چیز کوچکی نبین چون واقعا عذاب آوره 

مطمعنم همچین آدمی چون گفته حق تحصیل و کار نداری و خونه دارباشی

میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۹ سالمه ایشون ۳۱ 😂🤣تازه تو جلسه خواستگاری برگشته به من میگه سنی ازت گذشته

خداوکیلی فقط شور ازدواج گرفتت. اصلا شرایطش مناسب تو نیست. بعد تو انقدر عجله داری. از قبل هم جواب مثبت دادی😂

اخه من دوست دارم از خونم هر چه زودتر خلاص بشم برای همین

ادمی ک از الان نزاره درس بخونی و کار کنی و تو اجتماع باشی‌ مفت نمی ارزه ،‌فقط‌میخوای ازدواج کنی؟ از چاله‌درمیای میفتی تو چاه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خب الان ردشون کنم به نظرت؟ 

اره عزیزم شما که سنی نداری .

چرا درس نمیخونی بری دانشگاه ؟ کار کنی . این ادم میخواد شما  رو همین طوری زن خودش کنه . 

شما اصلا از لحاط ذهنی امادگی ازدواج ندارید وقتی این طوری فکر میکنی . خانوادتون هم همین طور اصلا امادگی و شرایط دختر شوهر دادن ندارن .

تحملشو داری تو همون خونه که به اسمشه حق تنها تا سرکوچه رفتن هم نداشته باشی؟ محدود باشی و بدون اجازه ...

دقیقا👌👌

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

اختلاف سنی‌تون زیاده. جدا از این من خودم نمی‌تونم با اینکه یکی بهم بگه کار نکن و درس نخون کنار بیام. مراسم رو حالا میگیم بیخیال... ولی اینجور که معلومه نه اون به تو علاقه داره و نه تو به اون. جدی اینجوری می‌خواید ازدواج کنید؟ 😕

اختلاف سنی‌تون زیاده. جدا از این من خودم نمی‌تونم با اینکه یکی بهم بگه کار نکن و درس نخون کنار بیام. ...

فکرکن یارو ۳۱ سالشه رفته دورهاش و زده،‌جوونی کرده خوش‌گذرونده‌ حالا‌ اومده یه دختر آفتاب مهتاب ندیده ۱۹ ساله بگیره و بهش امر و نهی کنه 

پرسیدم گفت دوست دارم خونه دار باشی 

این که همونه. فهمیدیم دوست داره. میگم این از چه فکری نشات می گیره. ایا بددله؟ آیا سلطه گره؟ چون معمولا میپرسن نظرو اگه نطرات هماهنگ بود اکی می کنند نه اینکه بگن حق تحصیل و کار نمیدیم

تحملشو داری تو همون خونه که به اسمشه حق تنها تا سرکوچه رفتن هم نداشته باشی؟ محدود باشی و بدون اجازه ...

شخصیت شوهر سابق منو توصیف کردی کاش اون موقع یکی میزد توسرم میگف ردش کن عوضی توک سنی نداری الان ک مطلقه شدم تف تودنیا

شخصیت شوهر سابق منو توصیف کردی کاش اون موقع یکی میزد توسرم میگف ردش کن عوضی توک سنی نداری الان ک مطل ...

آدم تا بعضی چیزا تجربه نکنه درکی ازشون نداره..

امیدوارم از این به بعدشو خدا برات به بهترین شکل بسازه♥️

میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔
آدم تا بعضی چیزا تجربه نکنه درکی ازشون نداره.. امیدوارم از این به بعدشو خدا برات به بهترین شکل بساز ...

اره وقتی ب خودم اومدم ک دیگ همه چی دیرشد. منم بچه وبی گناه بودم۱۵سال بودم.تقصیرکسایی بود ک عقلشو داشتن ولی مانع نشدن.الان دارم کنکورمیدم مرسی ازارزوی خوبتون❤️