2777
2789
عنوان

ازدواج این دختر با آقای دکتر😁😂

223 بازدید | 16 پست

به نظرتون کار درستی بوده؟

دختره پشت کنکوری بود ۱۹ سالش بود امسال پزشکی آورد....

قبل ورود به دانشگاه با مشاور کنکورش که پزشک بود(تازه تموم کرده بود داشت میرفت طرح) عقد کردن (هنوز جشن عروسی نگرفتن)..‌.

الان دختره خودشم دکتره دیگه ولی حس میکنم اشتباه کرد قبل ورود به دانشگاه عقد کرد شاید میرفت دانشگاه دیدش نسبت به زندگی عوض میشد و کلا یه جورایی الان متاهل حساب میشه نمیتونه با پس ای دانشگاه حتی یه صحبت کوچیک کنه میگه حس میکنم خیانته

اینم بگم میگفت مشاورم(همین شوهرش) بی نهایت چشم پاک و باشخصیت و مودبه میگفت چون پسرا همشون هول شدن پسر اینجوری کم گیر میاد گفتم شاید در آینده دیگه مرد به این پاکی گیرم نیاد 

نظرتون چیه؟اشتباه کرد تو ۱۹ سالگی ازدواج کرد؟الان رفیقمه حس میکنم با ما میاد بیرون دنیاش فرق میکنه مثلا ما یه صحبتی الکی همينطوری راجب پسرا میکنیم فاز متاهل متعهد میگیره تو حرفامون شرکت نمیکنه!

معتقدم که اره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بنظرم بهترین کارو کرده 

انشالله خوشبخت باشن و موندگار باشه عشقشون

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتخابش بوده دیگ

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

خب اولشه و اگر تا اخرش همین باشه عیبی نیس البته اگر خودش اذیت نشه اینکه فاصله بگیری زیادی هست به هرحال تو کلاسا رفت و امد هست ررو بیا هست باهم برخورد دارن اگر ادم شخصیت داشته باشه تعامل رو تا حد معمولی نگه میداره فعلا میشه گفت جو ازدواجم داره ولی درکل اینکه احساس میکنه همچین پسریه به نظرم بد نیس واقعا منم حیلی میترسم یه ادم هول گیرم بیوفته وای فکرشو بکن شوهر کنی بعد یکی بگه این تو خیابون افتاده بود دنبالم شماره بده واااییی

معتقدم که اره

اشباه کرده؟

آخه تهش خب با دکتر ازدواج می‌کرد چون دخترای پزشک اکثر خواستگار هاشون پزشکه تا جایی که من دیدم 

اما تو این سن 

فک کن تا الان تو هیچ رابطه ای نبود مشاور کنکورشم سنتی اومد جلو یهو عقد کردن 

اینگار از دنیای ما کلی فاصله گرفته...قبلا مثلا میرفتیم یه کافه ای پاتوقمون بود الان میگه ن نمیام دیگه اونجا مناسب من نی دیگه(صاحب کافه هیزه یه مقدار)

اشباه کرده؟آخه تهش خب با دکتر ازدواج می‌کرد چون دخترای پزشک اکثر خواستگار هاشون پزشکه تا جایی که من ...

اره ازدواج تو سن کم خوب نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
دیگه رفته با یک آدم حسابی ازدواج کرده چی میخواد از پسرای مردم

خب سنش کمه 

تا ۱۹ سالگی داشت درس میخوند 

نه زیدی نه چیزی

یک ماه بعد کنکورشم عقد کرد دیگه 

هنوز تو جو کنکور بود نه تفریحی نه لذت بردن از مجردی ای نه هیچ یهو دغدغه ات بشه شوهر