2777
2789
عنوان

هی امروز فردا میکنن آخرش آبروم می‌ره😭😭😐

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 75 پست
تحملشو داری تو همون خونه که به اسمشه حق تنها تا سرکوچه رفتن هم نداشته باشی؟ محدود باشی و بدون اجازه ...

میشه راهنمایی کنی لطفا عزیزم مابا  عروس بزرگشون رفت و آمد داریم هیچ محدودیتی اینجوری ندارن تو خانوادشون ، یعنی آزاد حتی به من گفت یکسال زبان برو مدرکتو بگیر فقط اعصابم خرد میشه هی تاخیر میندازن،مامانم میگه حق دارن بزار فکر کنن ولی من خیلی بهم برمیخوره 

🥰

فکرکن یارو ۳۱ سالشه رفته دورهاش و زده،‌جوونی کرده خوش‌گذرونده‌ حالا‌ اومده یه دختر آفتاب مهتاب ندیده ...

۳۱ سالشه ولی خیلی زحمت کشیده فقط کار کرده تا بتونه خونه بگیره حتی دیروز بهم ابراز علاقه کرد ولی نمیدونم دو روز میخواد به چی فکر کنه

🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳۱ سالشه ولی خیلی زحمت کشیده فقط کار کرده تا بتونه خونه بگیره حتی دیروز بهم ابراز علاقه کرد ولی نمید ...

راستش من بودم با این همه اختلاف سن، شرط کار نکردن و درس نخوندن و توانایی نگرفتن مراسم و این ادا و مسخره بازیا قطعا ردش میکردم‌چون شما سنی نداری واقعا حیف از جوونیت 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اره عزیزم شما که سنی نداری . چرا درس نمیخونی بری دانشگاه ؟ کار کنی . این ادم میخواد شما  رو هم ...

اخه پسر خیلی خوبیه رفتیم تحقیق تعریف کردن ازشون خیلی هم زحمت کشه فقط اعصابم از این خرده که به چی میخواد فکر کنه

🥰

مادرم میگه اگه ردشون کنی کسی نمیاد بگیرتت

متاسفم برای مادرتون 😐

پشت اون شرط هزارتا حرف هست، پس‌فردا میخوای بری باشگاه میگه نه، میخوای تنها بری خرید میگه‌ نه،‌میخوای دوستات و ببینی میگه‌ نه 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اخه پسر خیلی خوبیه رفتیم تحقیق تعریف کردن ازشون خیلی هم زحمت کشه فقط اعصابم از این خرده که به چی میخ ...

باشه بازم عجله نکن مدت آشنایی رو بیشتر کن که بتونی بشناسی اخلاق و رفتاراشو. سریع عقد نکن. 

میشه راهنمایی کنی لطفا عزیزم مابا  عروس بزرگشون رفت و آمد داریم هیچ محدودیتی اینجوری ندارن تو خ ...

ببین چون عروس بزرگشون آزاده دلیل نمیشه که توهم مثل اون آزاد باشی چون اخلاق برادر با برادر زمین تا آسمون فرق می‌کنه یکی امروزی و کاری به زنش نداره یکی هم بددل و تعصبی می‌تونه بشه پس خودتو با عروس بزرگه نسنج . 

الان دیگه گذشت اون دوره زمونه فقط بری تو اتاق حرف بزنی آخه تو یکی دو ساعت آدم چه شناختی میخواد پیدا کنه .

حالا که خانوادت میگن خوبه قبول کن بگو چند جلسه باهاش برم بیرون ببین بحث یک عمر زندگیه که خیلی خوب و عالی بگذره برات یا مثل جهنم باشه کدومو میخوای؟ پس عجله نکن سنی هم نداری 

چند جلسه باهاش برو بیرون ببین تایم ناهار یا شام می‌بره رستورانی جایی ،تنقلات میخره,آبمیوه ای بستنی ای چیزی میخره؟ ببین مرد خسیس آدمو پیر می‌کنه اینکه به هر دری بکوبی کلی فیلم بازی کنی دوقرون بزاره کف دستت و عزت نفست به باد بره

تیپ بزن آرایش کن لباس کوتاه بپوش ببین بدش میاد؟ مثلا میگه من خوشم نمیاد اینجوری بگردی که بد دل بودن یا نبودنش بروز بده ..

اومد دنبالت ی چند دقیقه منتظرش بزار ببین عصبی میشه که خیلی وقته منتظرم کجایی پس یا نه با روی خوش ازت استقبال می‌کنه.. تو خیابون زن و دختر رد میشه زیاد نگاه می‌کنه یا نه (خیلیا میان تاپیک میزنن شوهرم همش به زنا نگاه می‌کنه چشم چرونه) چند جلسه باید بری بیرون فضای باز وگرنه تو اتاق آخه چی میخوای ازش بفهمی 

میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔
خب اگه زنگ زدن چی بگیم مادرم میگه حق داره فکر کنه😐

بگو ی هفته میخام فکر کنم نامردی اگه نگی بعد ی هفته هم بگو چند جلسه بریم بیرون بیشتر همو بشناسیم همون چند مورد بالا که گفتم 

میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔

استارتر جان از من ناراحت نشو ولی ببین همین ک خودت هیچ‌ معیار و ملاکی نداری برای انتخاب و همش میگی مامانم میگه، بابام میگه‌.... یعنی راه اشتباهه، یعنی فقط میخوای ازدواج کنی و دیدی نداری ب آینده

در ضمن اینکه شما با این ادم میخوای زندگی کنی ،‌پس اینکه برادرش و خانمش‌چجوری زندگی میکنن، ازادن و نیستن ملاک نیست 

ببین چون عروس بزرگشون آزاده دلیل نمیشه که توهم مثل اون آزاد باشی چون اخلاق برادر با برادر زمین تا آس ...

علت فکر کردنشو الان فهمیدم زنگ زدن به دختر خالم گفتن قدش چنده پسرمون میگه قدش کوتاهه

🥰