2777
2789
عنوان

هی امروز فردا میکنن آخرش آبروم می‌ره😭😭😐

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 75 پست

فکرکن طرف نه دارایی داره، حتی یه مراسم نمیتونه بگیره، حق تحصیل و کارم نداری، زن مستقل‌ نمیخواد ، میخواد تو خونه باشی فقط، بعد شمایی ک استرس داری، واقعا ب کدوم‌ امتیاز خاص این آقا بله گفتی؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی فقط سه جلسه حضوری صحبت کردیم یکبار هم چت ، آخع بهم بر میخوره میگن میخواد فکر کنه با اینکه من خی ...

عزیزم رک بگم به نطر میرسه شما فقط میخوای ازدواج کنی بری 

خب این طوری که نمیشه هر دو طرف باید فکر کنن حتی اگر به نطر خودت بهتر هستی شاید اونا یه ملاک هایی داشته باشن .

بعدم اصلا شما چجوری توی ۳ جلسه از ایشون سناخت پیدا کردین که گفتین بله .

شما هم هنوز امادگی کافی برای ازدواج ندارید .

گاهی فقط میخوای خودتو از چاله نجات بدی میفتی توی چاه .

بعدم شما همییه میتونی بشینی توی خونه ؟ میتونی هم درس نخونی و هم کار نکنی بعدا پشیمون نمیشی؟

من بودم زنگ میزدن میگفتم پشیمون شدم فعلا قصد ازدواج ندارم  البته که اونام فکر نکنم زنگ بزنن دیگه برای موردای بعدی هم جلسات بیشتری برای اشنایی در نظر میگرفتم هم از حق وحقوقم نمیگذشتم فکر کنم سنت کمه انقد عجول و احساسی نباش که ضربه میخوری 

من ۱۹ سالمه ایشون ۳۱ 😂🤣تازه تو جلسه خواستگاری برگشته به من میگه سنی ازت گذشته

۱۲ سال اختلاف سنی 😐 ردش کن بره مگه‌رو دست پدر و مادرت موندی؟ درس بخون کار کن پیشرفت کن مستقل باش بموقع ازدواجم میکنی هنوز سن شما کمه.....

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چون خانوادم میگن خونه داره به اسم خودش بچه سالم و خوبیه😐

چه‌ملاک بزرگی واقعا، واقعا متاسفم هیچی‌‌ندارم بگم ، شما حالا حالا وقت داری برای ازدواج برای چی عجله داری؟ فقط خونه ملاکه؟ شغل، خانواده، اخلاق‌خوب، رفیق باز نبودن، شکاک نبودن، اینکه بخواد شما هم پیشرفت کنی هم مهمه بخدا