2777
2789

اونایی که دعوا نمیکنید چطور زندگی میکنید که دعواتون نمیشه؟؟

من خیلی با شوهرم دعوام میشه چه کنم؟؟!

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

سر چه چیزایی؟ 

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.🛑درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🛑

سر چه چیزایی؟ 

سر چیزهای کوچیک

مثلا امروز سر روغن دعوامون شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط کافیه که موقع عصبانیت خودتو کنترل کنی چیزی نگی  وسکوت کنی  غرغرو نباشی  همین

خب همین سخته،آخه یه کارهایی میکنه که...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی کم میتونم خودم رو کنترل کنم

اصلا از اینجور زندگی کردن راضی نیستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاپیک گل بوته رو بخون خیلی بهت کمک میکنه

بزنم گل بوته میاد؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کلی از دعوا ها ب خاطر دوست نداشتنه 

ادم وقتی طرفو عاشقانه دوست داره گذشتو یاد میگیره 

کم تنش بودنو یاد میگیره .. آروم کردن طرفو یاد میگیره

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

سر چیزهای کوچیک مثلا امروز سر روغن دعوامون شد

چه قدر سر بسته گفتی

به خواسته هاش، خط قرمز هاش و..... احترام بذار

اینو بدون که ارزش شوهرت، عشقتون، آرامشتون خیلی بیشتر از مثلا روغنه،،،،،،، 

سعی کن آروم و محترمانه باهاش صحبت کنی، مثل بچه ها دعواش نکن

حساسیتتو کم کن و....... 

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.🛑درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🛑

خب همین سخته،آخه یه کارهایی میکنه که...

میدونم تحمل مردا گاهی خیلی دشواره ولی باور کن سکوت کنی چیزی نگی حس خیلی بهتری داری چون با دعوا بیخودی تنش درست میشه فقط شوهرتم متنفر میشه ازت

همانا پس از هرسختی آسانی است💚
منم مثل شما هستم

خب تلاشی نکردی که دعواتون نشه؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کلی از دعوا ها ب خاطر دوست نداشتنه  ادم وقتی طرفو عاشقانه دوست داره گذشتو یاد میگیره& ...

اتقاقا خیلی دوستش دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اتقاقا خیلی دوستش دارم

کلی گفتم . 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر