2777
2789
عنوان

بازم با شوهرم دعوام شد بیاید شوهرداری یادم بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 38 پست
عطیزم تو اینستا ی سر ب پبج ساناز شفیعی بزن جند تا پستاشو ببین من حرفاشو قبول دارم  توصیه میکن ...

ممنونم لطف کردی

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

باهاش صحبت کردم اونم سعی میکنه که دعوامون نشه ولی یه جاهایی از کنترل خارج میشه

به هم دیگه یادآوری کنید مدام 

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من همیشه پیشقدم میشم و ازش معذرت میخوام،چون واقعا تو دعوا حرف های بدی میزنم ولی خب از این وضع خسته ...

اگه فکر میکنی مقصر هستی و نمی تونی همسرداری کنی اون کلاس که میگی خوب هست حتما شرکت ‌کن.

من از اول برای خودم ارزش قائل نشدم اونم هر توهینی دلش خواست به من کرد ولی از خدا خواستم کمکم کنه که دیگه اجازه ندم بهم توهین کنه

اگه فکر میکنی مقصر هستی و نمی تونی همسرداری کنی اون کلاس که میگی خوب هست حتما شرکت ‌کن. من از اول ب ...

ان شاءالله شما هم زندگیتون رنگ آرامش بگیره،آره همه اش تو فکرمه که اون کلاس رو شرکت کنم ،بالاخره شرکت میکنم

فقط من مقصر نیستم ولی خب اگه بخوایم درصد بگیم ۶۰ درصد من و ۴۰ درصد شوهرم مقصره

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

ان شاءالله شما هم زندگیتون رنگ آرامش بگیره،آره همه اش تو فکرمه که اون کلاس رو شرکت کنم ،بالاخره شرکت ...

مرسی عزیزم

انشاله زندگی شما هم پر از عشق و آرامش بشه .

هزینه کلاس چقدر هست؟

مرسی عزیزم انشاله زندگی شما هم پر از عشق و آرامش بشه . هزینه کلاس چقدر هست؟

هزینه اش زیاد نیست،فکر میکنم در حد۲۰۰،۲۵۰باشه یه کانال تجربه ها داره که میان تعریف میکنن من اونو عضوم دوست دارم شرکت کن ولی نمیخوام به همسرم بگم فعلا(آخه همه چی رو بهش میگم باید اول رو خودم کار کنم که نگم )و بعد کلاس رو شرکت کنم ببینم منم مثل بقیه نتیجه میگیرم یا نه.

عزیزم ایران جز ثروتمندترین هاست راحت خرج کن عزیز

چه بیکاری،البته خوبه تاپیک هام زیاد نیست 

راحت زیر و روشون کن😅