2777
2789

سلام قلبم ببخشید اینجا پست گذاشتم ❤️ 

برات صلوات فرستادم ❤️ 

الهی به حق این ماه هر آرزویی داری برآورده شه 

بنظرت سارینا و محمدرضا طلاق میگیرن یا برمیگردن به همدیگه ؟

هفت ماهه خونه بابامم اقدام به طلاق کردیم خیلی این هفت ماه کشمکش پیش اومد و الان قطع ارتباطیم

پرورده کوردم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونو نمیدونم بهترین ارایشگاه مهناز حامی تو وکیل اباد بلاگراهم تبلیغش میکنن هم مهناز حامی هم مهناز موسوی

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
سلام قلبم ببخشید اینجا پست گذاشتم ❤️ برات صلوات فرستادم ❤️ الهی به حق این ماه هر آرزویی داری برآورده ...

سلام عزیزم نگران نباشین هر چی خواستم خدا باشه همون میشه اینجوری که من حس میکنم خیلی جروبحث داشتن سر هر چی باهم مشکل داشتن 

اگر بازم باهم باشن اصلا اون سارینا و محمد رضا اولی نمیشن .مگر اینکه خدا خودش رهم گنه 

انشالله که باهم دیگه کنار بیان و دادگاه یه کاری کنه طلاق نگیرن 

اونو نمیدونم بهترین ارایشگاه مهناز حامی تو وکیل اباد بلاگراهم تبلیغش میکنن هم مهناز حامی هم مهناز مو ...

مهناز حامی الان میده زیر دست کار آموز خودشون فقط نظارت دارن...اما منو برا عروسی داداشم خودشون محشر میکاپ کردن

گنجشک های درنده
سلام عزیزم نگران نباشین هر چی خواستم خدا باشه همون میشه اینجوری که من حس میکنم خیلی جروبحث داشتن سر ...

خیلی درست بود حرفات 

بنظرت ارزش ادامه دادن نداره اون زندگی؟

بنظرت محمدرضا الان تو چه حال و هواییه؟

پرورده کوردم❤
خیلی درست بود حرفات بنظرت ارزش ادامه دادن نداره اون زندگی؟بنظرت محمدرضا الان تو چه حال و هواییه؟

محمد رضا واقعا تو فکرته ولی به رو خودش نمیاره 

سعی کنین باهاش کنار بیاین اون چیزی که ازت میخواد سخت نیست بهش فکر کن 

مهناز حامی الان میده زیر دست کار آموز خودشون فقط نظارت دارن...اما منو برا عروسی داداشم خودشون محشر م ...

نمیدونم منم خودش موهامو رنگ کرد عالی شدم 

الان ک دیگ شنیون از مد افتاده کار خاصی نمیخاد برا موهات بکنی برامیکاپ بروپیجشون نمونه کارو ببین

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
محمد رضا واقعا تو فکرته ولی به رو خودش نمیاره سعی کنین باهاش کنار بیاین اون چیزی که ازت میخواد سخت ن ...

نزدیک دو هفتس کامل قیدشو زدم 

خیلی رفتم سمتش ولی خب غرور گرفتش این مدت هفت ماه 

منم دیگه کاریش ندارم 

بنظرت خودش میاد سمتم؟

پرورده کوردم❤
نمیدونم منم خودش موهامو رنگ کرد عالی شدم الان ک دیگ شنیون از مد افتاده کار خاصی نمیخاد برا موهات بکن ...

آخه عروس چند وقت پیش دیدم ازشون خوشم نیومد مثل خل وضا بود...باورم نمیومد سالن مهناز حامی رفته باشه

گنجشک های درنده
نزدیک دو هفتس کامل قیدشو زدم خیلی رفتم سمتش ولی خب غرور گرفتش این مدت هفت ماه منم دیگه کاریش ندارم ب ...

یه مدت بگذره آره هیچ کس جای تورو نمیگیره تو زندگیش .

فعلا یکی هست که مخش رو زده 

ولی محمد رضا به یادته

نمیدونم منم خودش موهامو رنگ کرد عالی شدم الان ک دیگ شنیون از مد افتاده کار خاصی نمیخاد برا موهات بکن ...

من بلاخره پیش زهرا زارع رفتم کارشون حرف نداره فوق العاده بود 

همه گفتن برو پیش مهناز و ارایشگاه فرارا اینا خوبن 

ولی من رفتم زهرا زارع عالی درست کردن همه گفتن کجا رفتین ارایشگاه