2777
2789
عنوان

اسکن هسته ای قلب

147 بازدید | 19 پست

سلام خوبین برای من اسکن هسته ای قلب نوشتن نوارم خوب نبود دکتر گفت انجام بده ولی من بچه هام کوچیکه از اشعه اش میترسم نمیدونم چکار کنم میگن دو روز باید از بچه دور باشی چکار کنم بچه ام دیوونه میشه کسی تا حالا انجام داده؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انجام دادم بچه هات چندسالشونه؟ بگیدنزدیکت نشن مثلاشمااتاق خواب باشیداونااشپزخونه 

یکی ۸ساله یکی ۴ساله مشکل این ۴ساله است خیلی بهم چسبه مشکلتون نشون داد اسکن؟؟انشاءالله سلامتیتون باشه

یکی ۸ساله یکی ۴ساله مشکل این ۴ساله است خیلی بهم چسبه مشکلتون نشون داد اسکن؟؟انشاءالله سلامتیتون باشه

ممنون اره خودتون اصلاترس واسترس نداشته باشید  اونروزبراانجام میدیدبهتون میگن کره مربابخوریدوبعدتزریقم بستنی  ازمادرکسی بخواییدبچه هارونگه داره همینکه چندمترازتون دورباشن کافیه دکتربرامن خیلی تاکیدداشت مایعات زیادبخورم ازسرویس  وحموم مشترک استفاده نکنم 

ممنون اره خودتون اصلاترس واسترس نداشته باشید  اونروزبراانجام میدیدبهتون میگن کره مربابخوریدوبعد ...

وای چقدر پیچیده است متاسفانه من به شدت میترسم بهم هیچی نگفتن بخور سرویس هم خونه ام یه طبقه است چطوری مشترک استفاده نکنم چقدر سخت😔😔

وای چقدر پیچیده است متاسفانه من به شدت میترسم بهم هیچی نگفتن بخور سرویس هم خونه ام یه طبقه است چطوری ...

بهت برگه دستورالعملوندادن؟  اون کره ایناروخودشون میدن توبیمارستان یامرکزی انجام میدی اسونه نگران چیزی نباش منم میترسیدم فکرمیکردم چقدرسخته نه اب مقطرباکمی دارومیزنن تورگ دست  بعدمیگن بهت راه برو یا روتردمیل اونجاراه میری تاداروتوبدن پخش بشه ازمن تست ورزش گرفتن بعدتزریق دارو  بعدعکس  طوری نیست ازسرویس استفاده کردی بشورواب بیشتربریز

بهت برگه دستورالعملوندادن؟  اون کره ایناروخودشون میدن توبیمارستان یامرکزی انجام میدی اسونه نگرا ...

نه بهم هیچی ندادن فقط زنگ زدم مرکز گفت الان پاشو بیا والله ترسیدم نرفتم گفتم چندروز دیگه برم الان از استرسم قفسه سینه ام دوباره درد میکنه شما مشکلتون چی بود اسکن نوشتن براتون الان بهترین؟؟

نه بهم هیچی ندادن فقط زنگ زدم مرکز گفت الان پاشو بیا والله ترسیدم نرفتم گفتم چندروز دیگه برم الان از ...

اره خوبم من قلبم چندتامشکل داشت نترس چیزمهمی نیست مگرقبلااکونشدی؟ ازچی میترسی یه ماده رنگی میزنن تورگ همین 

اره خوبم من قلبم چندتامشکل داشت نترس چیزمهمی نیست مگرقبلااکونشدی؟ ازچی میترسی یه ماده رنگی میزنن تور ...

اکو قلبم نرمال بود ولی نوار قلبم نه گفتن چند تا گرفتگی کوچیک نشون میده اسکن بکن مطمئن شیم