2777
2789

من الان ۳۵ ۳۶ روز یکبار لیزر کندلا میرم یک ماه پیش جلسه چهارمم بود چند روز دیگه باید برم جلسه پنجم

پاهام از همون جلسه اول هیچی در نیومدن و یه قسمتایی کنده میشن ی قسمتایی ریشه هاش سفته

بیکینیو زیر بغل از جلسه ی سوم ب بعد یکوووچولو کمتر شد و نازک‌تر شد و بعد از دو هفته در میان

خط ناف و گودی هم همینطور اونجور ک باید خوب نشد

وای ولی دستام و بازوهام بعد از ده روز توک توک میزنن بیرون الان که یک ماهه نرفتم کامل در اومد😭 دستامو میبینم بدم میاد اصنبعد از دو هفته در میاننن تازه ی تیکه هایی از سه چار روز اول در میاننن انگار ک خوب روی دستام رو شات نمیزنه ی قسمتایی جا میوفته 

دون دون پوست مرغیمم نرفته

جلسه ی سومم همین بود ولی چهارم بدتر شد به اپراتور گفتم گفت برمیگرده بعد دوباره از ۵ ب بعد اکی میشه ولی حس میکنم زر میزنه

دارم دیوونه میشم سه و پونصد دادم تا الانم اونجور ک باید نتیجه نگرفتم

تازه بهشون میگم ک همه ادما ۴۰ ۵۰ روز یکبار یا دوماه یکبار میان لیزر اگه ماهی یکبار بریم نتیجه نمیده

اینا میگن نه تهش میتونی ۴۰ روز نیای وای میخوام سر به آدمای کلینیک نذارم😭😭🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

تازه من موهام ضخیم مشکیه برا کندلا زودتر جواب میده ولی دستام داره دیوونم میکنه

همه جای بدن ممکنه جواب نده . اپراتور من گفت دستات و بالای ران پات جواب نمیده چون موهاش بقدر کافی ضخیم نی . منم اونا رو حذف کردم . 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه جای بدن ممکنه جواب نده . اپراتور من گفت دستات و بالای ران پات جواب نمیده چون موهاش بقدر کافی ضخی ...

برای من بالای بازوم رو نزد گفت جواب نمیده ولی بقیه ی جاهامو زد میگن جلسه ۳ ۴ عادیه ولی حس میکنم نیییست

برای من بالای بازوم رو نزد گفت جواب نمیده ولی بقیه ی جاهامو زد میگن جلسه ۳ ۴ عادیه ولی حس میکنم نییی ...

من ۸ جلسه کامل رفتم و چند تا شارژ . همون کاندلا . الان زیر بغل و پام اکی شده و رویش نداره ولی بیکینی کمی داره ‌ . الان ۳ ساله نرفتم بخاطر بارداری و بچه داری . البته منم همون یکماه فاصله میرفتم 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
من ۸ جلسه کامل رفتم و چند تا شارژ . همون کاندلا . الان زیر بغل و پام اکی شده و رویش نداره ولی بیکینی ...

شمام جلسه سوم چهارمت مثل من بود؟ دستات چی؟ پام ک از جلسه اول هیچی در نیومدن حس میکنم بیکینی و زیر بغل بهتر میسه اما دستام هیچ فرقی نکرده فقط بعد از یک هفته در میان تازه پریروز ژیلت زدم الان توک توک زده بیرون دستم 

من ۸ جلسه کامل رفتم و چند تا شارژ . همون کاندلا . الان زیر بغل و پام اکی شده و رویش نداره ولی بیکینی ...

۳۵ روز از جلسه سوم میگذره اینجا اصلا از روز اول فکر کنم اپراتور شات نزد این قسمت از دوتا دستام رو چون همینجوری مونده بود

من بر اساس تجربه شخصی خودم بهت میگم که اپراتور خیلی خیلی موثره تو جوابگیری . اگر از اپراتورت راضی نیستی حتما عوص کن .یکم از افراد اونجا پرس وحو کن  متوجه میشی کی بهتره و اصلا این جمله رو قبول نکن که همه مثل همن . من اگر میرفتم اپراتور مدنظرم نبود برمیگشتم