2777
2789
عنوان

کفشم و جورابم زود بوی بد میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 10090 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم از جوراب نانو استفاده کن منم این مشکل رو داشتم صبح تا عصر پاهام تو کفشه الان هیچ بویی نمی ...

سلام . جوراب نانو از کجا باید گیر بیارم ؟؟ نانو اصل

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
سلام . جوراب نانو از کجا باید گیر بیارم ؟؟ نانو اصل

عزیزم از مغازه هایی که لباس زیر و جوراب میفروشن میتونی بخری.از جوراب شیشه ای هم استفاده کنی بو نمیگیره من خودم چون شیشه نمی پوشم واسه همین از نانو استفاده میکنم .

عزیزم از مغازه هایی که لباس زیر و جوراب میفروشن میتونی بخری.از جوراب شیشه ای هم استفاده کنی بو نمیگی ...

ندارن اونا . فقط به اسم نانو میفروشن ولی واقعا نانو نیست 

شیشه ای که بدتر بو میگیره پا😐

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
ندارن اونا . فقط به اسم نانو میفروشن ولی واقعا نانو نیست  شیشه ای که بدتر بو میگیره پا😐

از جاهای معتبر بگیری اصل میشه.شیشه ای هم بو نمیده اصلا در ضمن جوراب های معطر هم هستند که اونا هم مشکلتو حل میکنن

از جاهای معتبر بگیری اصل میشه.شیشه ای هم بو نمیده اصلا در ضمن جوراب های معطر هم هستند که اونا هم مشک ...

مرسی از راهنماییت . جوراب معطر تا حالا نشنیده بودم 

من مشکلم اینه که کلا پام زود تو کفش عرق میکنه . فکر میکردم جوراب نانو این خاصیتو دلره که کلا عرق نمیکنه 😑😑😑

آره این خاصیت رو داره اگه بتونی بخری انشاالله مشکلت حل میشه    

اگه گیر بیارم خوبه   تا الان که نداشتم ازین جورابا

مرسی از راهنماییت 

کرم ترک پازیادبزن ماساژبده بعدجوراب نخی بپوش محاله پاهات بوبگیره، به شرطی که هرشب پاهات روهم بشوری د ...

من پاهام ترک نداره اصلا ، منظورت اینه که بدون ترک به همه جاش بزنم ؟؟

هم پامو هم جورابامو مرتب میشورم و عوض میکنم ولی یکساعت که تو کفش باشه عرق میکنه😳😳😳😳 

بله حتی اگرترک نداره

مرسی از راهنماییت   

خواهش میکنم خانومی ایشالله مشکلت حل میشه    

مرسی