2777
2789
عنوان

کفشم و جورابم زود بوی بد میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 10088 بازدید | 51 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم عرق که بکنی حل میشه و نمیذاره عرق پات بوی بد بگیره فکر کنم باکتریها رو از بین میبره البته ز ...

من فکر کردم زمانی که کفش پامون نیست باید بریزیم فقط

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
هر بار یه جورابو پوشیدی بشورش هیچ وقت دوبار استفاده نکن، مقدار جوش شیرین هم تو کفشت بریز.

هر بار میشورم ولی کفشم !!

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
پودره.ترکیب نمک و جوش شیرین و... من تقریبا صبح تا شب بیرونم، این پودرو که صبح به صبح میریزم تو کفشم ...

وای چه عالی 

کفش اگه از این چینی ها و اروزن ها باشه پا بو میگیره کفش چرم بخر دیگه بو نمیده

تابستون صندل و کفش جلو باز هم پا کمتر عرق می کنه

من یه کفش 38 هزارتومنی خریدم پام خیلی بو میده وقتی می پوشم

ولی کفش چرم 160 تومنی که می پوشم خیلی کمتر بو میده

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی
جوراب پلاستیکی نخر جنس کفشم خیلی موثره، چی میپوشی؟

اصلا پلاستیکی نمیگیرم . دنبال جوراب نانو اصلم  نمیدونم خوبه یا نه 

ریزو جان چطوری میزنی زیر بغل؟

عزیزم از حموم که میام همینجور که خیسم میزنم به میریزم رو پنبه میزنم زیر بغلم. یا رو دستتم میتونی بریزی ولی تو حموم برو برن چون پودره میریزه. هم سفید داره هم حالت سنگ نقره ای پودر شده که من اون سنگه رو میخرم . عالیه به خدا از صدتا اسپری یه ذره بو نمیگیری 

کفش اگه از این چینی ها و اروزن ها باشه پا بو میگیره کفش چرم بخر دیگه بو نمیده تابستون صندل و کفش جل ...

من یه دونه کفش چینی هم ندارم اصلاااااا تا حالا نخریدم 

به اسم چرم میدن ،حتما ولی اصل نیست کفشاااااااا

شوهرم خوشش نیاد کفش باز بپوشم

عزیزم از حموم که میام همینجور که خیسم میزنم به میریزم رو پنبه میزنم زیر بغلم. یا رو دستتم میتونی بری ...

آرزو جان . سمی نیستش؟ یعنی اگر خورده بشه مشکلی پیش نمیاد؟

ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی

این بجربه شخصی منه. همه این پودرا خوبی ولی درمان مقطع هستند . من فقط به یک روش تونستم این مشکلو حل کنم اونم سشتن پا و کف پا با صابون و سنگ پا تو حمومه. هر موقعی که می ری حموم پا تو با صابون و سنگ پا در حد 3 دقیقه بشوری مشکلت ریشه کن میشه بدون نیاز به پودر در کفش

این بجربه شخصی منه. همه این پودرا خوبی ولی درمان مقطع هستند . من فقط به یک روش تونستم این مشکلو حل ک ...

مرسی . من به جز حمومم پامو با آب و صابون میشورم . سنگ پا هم میزنم تو حموم ولی نه در حد اون زمانی که شما گفتی . یعنی مشکل خاصی دارم که این کار باید رفع بشه ؟

مرسی . من به جز حمومم پامو با آب و صابون میشورم . سنگ پا هم میزنم تو حموم ولی نه در حد اون زمانی که ...

نه . این شستشو باید منظم باشه و کمی جدی بگیرید تا پوست و باکتری های روی پا کاملا از بین بره . فکر میکنم شستن با آب و صابون کافی نیست.