یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم از حموم که میام همینجور که خیسم میزنم به میریزم رو پنبه میزنم زیر بغلم. یا رو دستتم میتونی بریزی ولی تو حموم برو برن چون پودره میریزه. هم سفید داره هم حالت سنگ نقره ای پودر شده که من اون سنگه رو میخرم . عالیه به خدا از صدتا اسپری یه ذره بو نمیگیری
این بجربه شخصی منه. همه این پودرا خوبی ولی درمان مقطع هستند . من فقط به یک روش تونستم این مشکلو حل کنم اونم سشتن پا و کف پا با صابون و سنگ پا تو حمومه. هر موقعی که می ری حموم پا تو با صابون و سنگ پا در حد 3 دقیقه بشوری مشکلت ریشه کن میشه بدون نیاز به پودر در کفش
این بجربه شخصی منه. همه این پودرا خوبی ولی درمان مقطع هستند . من فقط به یک روش تونستم این مشکلو حل ک ...
مرسی . من به جز حمومم پامو با آب و صابون میشورم . سنگ پا هم میزنم تو حموم ولی نه در حد اون زمانی که شما گفتی . یعنی مشکل خاصی دارم که این کار باید رفع بشه ؟
هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....