2777
2789
عنوان

کفشم و جورابم زود بوی بد میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 10083 بازدید | 51 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودمم اینجوریم وقتی میرفتم مدرسه میومدم خونه پاهام خیلی بو میداد یا میرفتم نمازخونه وضو بگیرم نماز بخونم بچه های دیگه از بوی پای من حالشون بد میشد مامانم به بوی پا و اینا حساسه به من می گفت چقدر پاهات بوی بدی میده مگه بهت نگفت هر موقع از مدرسه اومدی خونه بری پاهاتو بشوری یه بارم یادمه داشتم خواهرم رو از مدرسه میاوردم خونه رسید خونه تا پاشو از تو کفش درآورد داشتم بیهوش میشدم چند بار به من گفته نمازخونه می رم از بوی پام خجالت می کشم بهش گفتم هر موقع از مدرسه اومدی خونه برو پاهاتو جوراباتو بشور کلا خونواده ما تعریق پاشون بالاست دختر خاله هامم همین طور میرفتن دانشگاه میومدن خونه کفشاشونو میزاشتن جا کفشی یعنی بوی گند کفشاشون دنیا رو بر میداشت نه کلا پا قلب دوم آدمه باید ازش به خوبی مراقبت کرد من خودم چند بار از مدرسه اومدم خونه تا می دیدم پاهام بو میده میرفتم پاهامو جورابامو میشستم

من خودمم اینجوریم وقتی میرفتم مدرسه میومدم خونه پاهام خیلی بو میداد یا میرفتم نمازخونه وضو بگیرم نما ...

مرسی

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....

دوستان  همشون درست عرض  کردن ولی میدونم حوصله انجام دادنشون رو نداری  من پام شکسته بود نمیتونستم برم حموم

خالم از یه پیجی برام یه پودری  عربی سفارش داد گفت بزن بدنت اصلا بونمیده باورم نمیشد برام معجزه کرد  من میزدم کلا بوی عرق که میرف تا چند روزم اصلا بوی عرق نمیدادم جتی تیرگی رو درمان میکنه برای تمام بدنت هم میتونی استفاده کنی 

حتی برای داخل کفش و پاهات 

خیلی هم خوش بود بود این ایدی پیجشونه و شمارشون

@kerem.poost 

09026744632