یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)
نه عزیزم عرق که بکنی حل میشه و نمیذاره عرق پات بوی بد بگیره فکر کنم باکتریها رو از بین میبره البته زیاد نریزید پاتون اذیت بشه، کم در حد نصف قاشق چایخوری
عزیزم سنگ نقره بگیر. هم تو این گرما بعد حمام زیر بغلتون بزنین تا یه هفته هم حموم نرین بو نمیگیرین هم داخل کفشون بریزین هم وقتی جوش زدین با گلاب قاطی کنین به پوستتون بزنین . قیمتی نداره یه قوطیش 5تومن عطاریا داره بازش رو .