2777
2789
عنوان

جاری بی فکر و برادرشوهر نادون

239 بازدید | 14 پست

خانوما من و خواهرشوهرم تو ی ساختمونیم 

بعد جاریم ی شهر نزدیکه ،خواهرشوهرم مجرده ،جاریم میاد پسر ۱۱سالشو میندازه خونه عمش و میره شهرش الان دو هفتست 

پسر من یکسال از پسر جاریم بزرگتره ،ی دخترم دارم ،خلاصه این بخاطر خونه عمه که نمیاد از صبح تا شب خونه من افتاده به پلستیشن بازی کردن ،ی پسر بی ادبیم هست از نظر مسائل ج....خوب میفهمه و چشم و گوشش بازه ،حالا شوهرم رفته به خواهرش گفته نیاد خواهرش قهر کرده مگه چی میشه بیاد چشم دیدن بچه هم نداره زنت ،حرفای زنته و فلان ،شوهرمم پشت منو گرفته که زنم راحت نیست تو بیجا کردی بچه مردم نگه داشتی ،دو روز نیاد بالا عمه نمیشناسه میزاره میره

خلاصه بی منطق و بی شعور ترین 

اون پدر و مادر که دیگه ....‌‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهرت هم اندازه اونا مقصره، اون بچه پیشش امانته راحت نباید بذاره هر جایی بره و بمونه

اون بخاطر بازی به پسر من میاد ولی اینقدر پرروئن مثلا گذاشتن خونه عمه نه خونه من ،فهمیدی چی شد

همینکه همسرت فهمیده اس ده هیچ جلویی خدارو شکر کنواقعا که بعضیا چقد بی فکر و پرروان

همسرمم اصلا دوست نداره بیاد بخاطر دخترمون، میگه یک روز بیاد دو روز بیاد قدمش سر چشم ولی اینقدر زیادیه 

اون بخاطر بازی به پسر من میاد ولی اینقدر پرروئن مثلا گذاشتن خونه عمه نه خونه من ،فهمیدی چی شد

آره، راه درستش اینه که محدودشون کنی، چه بچه های خودتو چه اونو، تایم بذاری برا بازیشون ،و در طول روز هم بگی مثلا وقت استراحتشونه تو هم برو استراحت کن بعدا میای،یا وقت حمومه تو برو اینا راحت حمومشونو برن، اینارو یه جوری بگو که بچه ناراحت نشه، هر چقدر هم آگاه باشه باز بچه ست دلش میشکنه تاوان بیشعوری پدر مادرش رو اون نده

همسرمم اصلا دوست نداره بیاد بخاطر دخترمون، میگه یک روز بیاد دو روز بیاد قدمش سر چشم ولی اینقدر زیادی ...

واقعا هم کار درستی نیست حتما پیگیری کنید و اجازه ورود ندید 

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
آره، راه درستش اینه که محدودشون کنی، چه بچه های خودتو چه اونو، تایم بذاری برا بازیشون ،و در طول روز ...

باورت نمیشه اینقدر راه اومدم با این موضوع ولی دیگه نمیکشم، در واقع خونه عمه گذاشتن ولی شام و ناهارش با منه ،میان وعده اش با منه ،مراقبت با منه ،عمه راحت میره باشگاه و دور دور اینو انداخته رو دل من 

خداروشکر شوهرت عاقله

ببین عزیزم یه وقتایی ارامش ادم مهمتر از هرچیزیه

اومد در باز نکن یا بگو داریم میریم بیرون

دائم تکرار کن و راه نده بیاد

قهر کردن یه سری ها رو بُرد خودت حساب کن

باورت نمیشه اینقدر راه اومدم با این موضوع ولی دیگه نمیکشم، در واقع خونه عمه گذاشتن ولی شام و ناهارش ...

پس راه حلش شاید اینه جمعه یا یه روز تعطیل بچه رو بردار با شوهر و بچه هات برو خونه جاریت بگو بچه دلش تنگ شده بود فلان غذارو خواست گفتم حتما دلش برا مامانش تنگ شده از این مدل حرفا بچین بعد هم خودتو مهمون کن تا بفهمن چندوقته اسیر بچه شونی،و آخرشم برگرد خونه ات،اگه بازم گفت باهاتون میاد بگو عمه خونه نیست ما هم قراره بریم مسافرت، بعدا حرفش شد بگو ماشینمون خراب شد نرفتیم،سرما خوردم نرفتیم،بهونه بیار

همسرمم اصلا دوست نداره بیاد بخاطر دخترمون، میگه یک روز بیاد دو روز بیاد قدمش سر چشم ولی اینقدر زیادی ...

پس هر وقت اومد چهارچشمی مراقبش باش تا دخترتو اذیت نکنه، اصلا تنهاشون نذار،چه با پسرت چه با دخترت، تو اتاق تنهایی نمونن،درو نبندن و خیلی احتیاط کن

پس هر وقت اومد چهارچشمی مراقبش باش تا دخترتو اذیت نکنه، اصلا تنهاشون نذار،چه با پسرت چه با دخترت، تو ...

به شوهرم گفتم امروز به خاطر برخورد خواهرت راهش نمیدم چون منطقی برخورد نکرد جبهه گرفت نسبت به من ،در واقع تو درد و دل کردی ولی بدش اومد چسبوند به من 

به شوهرم گفتم امروز به خاطر برخورد خواهرت راهش نمیدم چون منطقی برخورد نکرد جبهه گرفت نسبت به من ،در ...

جنگ اول، به از صلح آخر

همون اول کارتو کردی کردی نکردی دیگه واویلا،خانوادگی میان میمونن و تو هم مجبوری هی بشوری بپزی تا شاید راضی بشن از خدمات

چندبار غذا درست نکن بگو سرم درد میکنه حتی به بچه های خودت نون پنیر بده دنیا به آخر نمیرسه، وسط بازی بگو سرم درد گرفت صداتون اذیتم کرد بازی رو جمع کن

با پسرت حرف بزن بهش بگه تایم بازی ما محدوده فلان ساعت بیا یه ساعت بازی کنیم، خودتم تایم مشخص کن وقتشون که تموم شد ببند بازیو بگو اینا میرن بخوابن یا حموم کنن تو هم برو خونه استراحت کن