سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
من یک دوستی دارم که ایشون چند بار هست که به کار های عجیبی انجام میده و خب مثلا به مادرش میگه ساعت ۷ با همکلاسیم میریم کتابخونه ولی خب به همکلاسی گفته ساعت ۸:۳۰ بریم
و یه باردوستم که دیر وقت بود خونه نرفته بود مادرش نگران شده بود زنک زده بود به همه ی دوستاش و اوناهم خب گفته بود که پیش من نیست و همشون نگران شده بود و رفته بودن دنبال خانم که بالاخره خودش میره خونشون و به الکی میگه که با من و چند تا از دوستان رفته بودم کافه و اینا
و خب به منم هیچی نگفته بود و من خبر نداشتم فرداش وقتی داشتیم از کلاس برمیگشتم مامانشو دیدم و اون یواش قبل اینکه مامانش بیاد پیشمون بهم گفت که دیروز من پیش تو بودم و ....
و این چند باره که تکرار میشه مثلا شب بود پیام داده اگه مامانم زنگ زد من پیش توهم !!!
و خب هیچی دیگه از این موضوع ها گذشت که رسید به اینکه یک پسره به داداش یکی از دوستام گفته بود که مثلا فلانی گفته با دوست بنده را زده و اینم بگم که دوستم هیچوقت بهمون نگفت که اونموقعه ها کجا رفته
بعد سر همین موضوع که یکی از دوستام بهش فقط گفته بود که من میدونم تو با فلانی هستی خیلی ناراحت شده بود و به من گفته بود من اونو اصلا نمیشناسم هرچند که اونو دنبال می کرد (خیلی محدود افراد رو دنبال می کنه )
خب میخواستم بدونم که من چیکار باید بکنم در این مواقع خب به مامانش بگم چون خیلی نگرانشم !!