2777
2789
عنوان

دوستم با یکی رل زده

263 بازدید | 10 پست

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه

من یک دوستی دارم که ایشون چند بار هست که به کار های عجیبی انجام میده و خب مثلا به مادرش میگه ساعت ۷ با همکلاسیم میریم کتابخونه ولی خب به همکلاسی گفته ساعت ۸:۳۰ بریم 

و یه باردوستم که دیر وقت بود خونه نرفته بود مادرش نگران شده بود زنک زده بود به همه ی  دوستاش و اوناهم خب  گفته بود که پیش من نیست و همشون نگران شده بود و رفته بودن دنبال خانم که بالاخره خودش میره خونشون و به الکی میگه که با من و چند تا از دوستان رفته بودم کافه و اینا 

و خب به منم هیچی نگفته بود‌ و من خبر نداشتم  فرداش وقتی داشتیم از کلاس برمیگشتم مامانشو دیدم و اون یواش قبل اینکه مامانش بیاد پیشمون بهم گفت که دیروز من پیش تو بودم و ....

و این چند باره که تکرار میشه مثلا شب بود پیام داده اگه مامانم زنگ زد من پیش توهم !!!

و خب هیچی دیگه از این موضوع ها گذشت که رسید به اینکه یک پسره به داداش یکی از دوستام گفته بود که مثلا فلانی گفته با دوست بنده را زده  و اینم بگم که دوستم هیچوقت بهمون نگفت که اونموقعه ها کجا رفته 

بعد سر همین موضوع که یکی از دوستام بهش فقط گفته بود که من می‌دونم تو با فلانی هستی خیلی ناراحت شده بود و به من گفته بود من اونو اصلا نمیشناسم هرچند که اونو دنبال می کرد (خیلی محدود افراد رو دنبال می کنه )

خب میخواستم بدونم که من چیکار باید بکنم در این مواقع خب به مامانش بگم چون خیلی نگرانشم !!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو بدون حضور دوستت برو ب مامانش راستشو بگو

البته قبلشم ب دوستت بگو اگ بخوای هی اینجوری دروغ بگیو پای منم وسط بکشی من نیستم! چون دنیال دردسر نمیگردم

بگو حتمأ هم بگو

https://abzarek.ir/service-p/msg/1587443 چالش ناشناس من✨️

عزیزم بهتره به مامانش بگی چون همشم شما رو میاره اگه خداینکرده اتفاقی براش بیوفته اونوقت مامانش از چشم شما میبینه بعد فکر می‌کنه شما به اون راه کشوندیش به مادرش بگو دخترت هرجا می‌ره بامن نیست خودتون سراغش رو بگیرین ولی نگو که رل داره

تو زندگی کسی دخالت نکنید  حتی اگ طرف داشت اشتباه میکرد  چون دیگه بچه نیستن حتی اگه عقلش ...

اگ پای استاتر وسط نبود بله

ولی وقتی از اسم استارتر هم در جهت کارهاش سواستفاده میکنه ب نظرم باید بگه راستشو

چطور وقتی دوستش ازش سواستفاده می‌کنه ب اون مربوط میشه ولی حالا ک این میخواد بگه منو قاطی دروغات نکن اسمش شد دخالت؟!

https://abzarek.ir/service-p/msg/1587443 چالش ناشناس من✨️