2777
2789

سال 82کنکور تجربی دادم یه رشته روزانه کارشناسی قبول شدم ولی رشتمو دوست نداشتم من عشق پزشکی بودم با اختلاف خیلی کم ونهایت بدشانسی پزشکی قبول نشدم.وشرایطی که دوباره کنکور بدم نداشتم چند سال بعد دوباره خاستم کنکور بدم ولی بخاطر اینکه کارشناسی روزانه خونده بودم گفتند دیگه نمیتونی دولتی وروزانه بخونی ومنم بیخیال شدم ولی همیشه حسرت به دلم بوده وهست الان یجایی خوندم که میشه با وجود یبار تحصیل تو مقطع روزانه دوباره کنکور روزانه قبول شد نمیدونم صحت داره یا نه واینکه الان همه چی خیلی عوض شده کنکور 2مرحله ای شده شرط معدل داره البته من معدلم اون زمان عالی شد نمیدونم الان بدرد میخوره یا نه ممنون میشم راهنماییم کنید 

خدایا شکر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علوم تغذیه خوندم اونوقع رتبم 950 شد 

وای چه عالی

تجربی بودید؟ 

الان شما میتونید در کنکور اردیبهشت و تیرماه(همه دروس تخصصی) شرکت کنید

عمومیا حذف هستن یعنی دینی عربی ادبیات زبان

نمراتتون هم چون خیلی سال گذشته احتمالا لازم بشه ترمیم کنین 

دیوانه و دلبسته ی اقبال خودت باش❤🕊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش💜
وای چه عالی تجربی بودید؟  الان شما میتونید در کنکور اردیبهشت و تیرماه(همه دروس تخصصی) شرکت کن ...

بله عزیزم تجربی بودم یعنی کلا دیگه دروس عمومی تو کنکور نمیاد همش تخصصی هست 

خدایا شکر 
بله عزیزم تجربی بودم یعنی کلا دیگه دروس عمومی تو کنکور نمیاد همش تخصصی هست 

بله اما برای ترمیم باز خب باید ترمیم کنید

دیوانه و دلبسته ی اقبال خودت باش❤🕊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش💜
امتحانات چه سالی باید شرکت کنم از سال دهم 

هر سال شرط معدل بیشتر میشه 

در مورد اینکه لازمه نمرات دهم یازدهم ترمیم‌بشه یا فقط دوازدهم اطلاع ندارم

من پارسال کنکوری بودم تاثیرش ۴۰ درصد بود امسال شده ۵۰ درصد

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
امتحانات چه سالی باید شرکت کنم از سال دهم 

امسال که گذشت برای سال بعد باید ثبت‌نام کنید

البته مشخص نیست قصد دارن باز کنکور رو تغییر بدن

تابستون پیگیر باشید ببینید تاثیر معدل چجوریه و کی ثبت‌نام کنید

چون ثبت‌نامش تابستونه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

کنکور دو مرحله شده یکی اردیبهشت یکی تیر هرکدوم رو خوب بدی برات در نظرگرفته میشه

برای کنکور فقط دروس تخصصی یعنی زیست شیمی ریاضی فیزیک و زمین میاد

باید معدل رو حتما ترمیم کنی چون اصلا تراز خوبی بهت نمیده، برای سال اینده تاثیر معدل تو رتبه 60 درصد هستش و تاثیر معدل دوازدهم و یازدهم هستش یعنی شما باید سال اینده هم یازدهم و هم دوازدهم رو امتحان بدید

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️