2777
2789
عنوان

سنی ها لطفا یدقیقه بیایید

1932 بازدید | 11 پست

خواهشا اگر نیستید پیام نزارید 

میخوام بدونم یک سنی ها شیعه ها چ فرقی در برگزاری مراسم ازدواح دارن 

دو سنی حنفی دقت کنید حنفی چ فرقی داره با بقیه و شیعه ها

یک شباهت تفاوت بگید ب من 

تو نت درست درمون پیدا نکردم دعوا هم ب پا نکنید هرکی خوشش نمیاد برع

حنفی تو ایران بعید میدونم باشه اکثرا شافعین

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم من سنی هست اما راستش نمیدونم حنفی یاشافعیه تاحالا نپرسیدم

عزمزمه چ فرقی بین شیعه و سنی هست بجز دست  بسته نماز خوندن ببین من دوستم قراره با یکی ازدواج کنه طرف عربه بعد خانواده ها یکی فارسی حرف میزنه یکی عربی دختره ک دوستم باشه ب خانوادش کفته پسر شیعه هس پسرم قبول کرده ک اینجوری وانمود کنه  پسرم ب خانوادش گفته دختره شیعه هس و سنی میشه 

هردو بعد ازدواج بلافاصله مهاجرت میکنن 

اون تایم نامزدی هم نهایت پسره دوبار بیاد ایران 

بنظرت متوجه میشن خانوادها؟ پسره کاملا عین شیعه ها رفتار میکنه 

اهل سنت چهار فقه دارن فقط دربیان احکامشون این چهارتا متفاوتن وگرنه در اصل مذهبشون هیچ فرقی ندارن باهم

ولی تفاوت سنی باشیعه که همه میدونن درچیه

اول بگم شیعه و سنی.خدا و کتاب و پیامبرمون یکیه

فقط تنها فرقمون دراینه که سنی ها چهار خلیفه بعد از پیامبر ص دارن که حضرت علی چهارمیشونه

و اعتقادی به ۱۲ امام معصوم ندارن

ولی شیعه بعد از پیامبر فقط حضرت علی بعنوان امام و جانشین برحق پیامبر  از طرف خدا  و بقیه ائمه رو قبولداره

درمورد نحوه وضو گرفتن و یسری احکام هم باهم فرقداریم