2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همین موقع خانم ها باردار میشن، از چی متعجبی؟ 

مگتخم گذاری چند روز بعد پریودی نیست. من یک ماه بعد پریودم رابطه داشتم  الانم دو هفته گذشته هنوز پریود نشدم ولی تمام علایم پریودی دارم قبلشم دوتا امپول تحذیک تخمدان زدم و نزدیکی داشتم 

خوب چند وقت بعد تست زدی چطوری متوجه شدی علتیمت چی بود ترشح داشتی یا حس پریودی سینه درد داشتی از چه ه ...

من چون تنبلی تخمدان دارم تاخیر تو پریود برام عادیهاز حالت تهوع و میل به خواب زیاد شک کردم... تقریبا تو شش هفتگی فهمیدم... یه بار بیبی چک گذاشتم بعد یه ربع نشون داد جدی نگرفتم... یه هفته بعد تکرار کردم دیگه مطمئن شدم

ببین یک هفته اول پریود که هیچ بعدش از روز دوازدهم تا روز بیست و چهارم امکان تخمک گذاری هست و در هر کسی متفاوته مثلا من بین هفدهم تا نوزدهم سیکلم تخمک گذاریمه بعد اگه  نزدیکی انجام بشه تا اسپرم به تخمک برسه و تقسیمات سلولی انجام بشه چند روز طول میکشه و اون زمان لانه گزینی صورت میگیره و هورمون بارداری از اون زمان که کیسه زرده و جفت تشکیل میشه هر روز افزایش پیدا میکنه احتمال اینکه یک هفته قبلش کسی بفهمه کمه ولی دو هفته قبل اصلا امکان نداره چون ممکنه تخمک گذاری صورت نگرفته باشه

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

ببین یک هفته اول پریود که هیچ بعدش از روز دوازدهم تا روز بیست و چهارم امکان تخمک گذاری هست و در هر ک ...

اخه رفتم سونو دادم دکتر گفت امشب نزدیکی داشته باش. دوتا اومپول هم بهم زد در حالی ک من شاید یک هفته بعدش باید موعد پریودم باید باشه یعنی یک هفته است ک امپول زدم و ترشحات سفید زیاد دارم زیر دلم یکم درد میکنه و دلم میخواد بازدار باشم خیلی برام مهم و حیاتیه شاید زندگیم نجات پیدا کنه