2777
2789

دو خونه تو شیراز  داره و چند زمین جاهای دیگه و بندرعباسم زمین داشت و ....

مثلا یه مغازه یه جایی داشت دوتا کولر گازی خرید با اینکه ما تو یکیشم موندیم چطور بگیریم 

یعنی میگم چطور یه رئیس اگاهی میتونه اینقدر پولدار باشه

شوهرخاله من سپاهی هست یه خونه هم از خودش نداره و واقعا بعضی موقع تو مخارج خونش میمونه 

اللهم عجل لولیک الفرج🥕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رییس عزیزم .چندین نفر زیر دست داره ‌‌به بالا دستی اون باید جواب پس بده .آبدارچی که نیست 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

یا ارث زیاد داشته. یا تلاش زیاد کرده و چند شغل داشته. یا رشوه بگیر بوده

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

چقدر بدم میاد از ادمای فضولی مثل تو حساب کتاب مال مردمو دارن به تو چه اخه

ادمایی از زندگیشون واسه مردم میگن پس سوالم واسه مردم باید بشه

مثل اینه تو کامنتای پست اینستاتو باز کنی بگی غلط کردی کامنت گذاشتی

اللهم عجل لولیک الفرج🥕

ادمایی از زندگیشون واسه مردم میگن پس سوالم واسه مردم باید بشهمثل اینه تو کامنتای پست اینستاتو باز کن ...

واق چقدرم پررو هستید امثال شما 🤣حالا از حسادت برای اون بدبختا جادو جنبل نگیری بدبختشون کنی … سرت به زندگی خودت باشه