2777
2789

سلام.من سه ساله ازدواج کردم بایه فردغریبه .وقتی اومدن خاستگاری مامانم ازهمه بیشترشادشدوبدون هیچ فکرووقتی ج مثبت وداد.شوهرم آدم خوبیه اخلاقش خیلی عالیست ولی فامیلاشون اصلامناسب نیستن وازقدیم یعنی پدربزرگش وایناادم خوبی نبودن.سه سال هم نامزد موندم.خانواده شوهرم خیلی ادمای کم تحصیل وبافکرای قدیمی هستن ولی خداییش شوهرم اصلابرام کم نمیزاره وبهم خیلی توجه میکنه.ولی فامیلام پدری ومادرم مخصوصا خودمادرم مدام افرادبدخانواده اینارومثل میزنن ومیخندن طوری که واقعا اززندگیم زده میشم میشه گفت همه اعضای فامیلمون درحالی که مجردبودم حتی باوجودپسرمجردفراوان یکیش ازمن خاستگاری نکردباوجودقیافه اخلاق وتحصیل.دوست ندارم برم پیش خانوادم ولی چون تنهاوبچه دارنمیشم مجبورامیرم .ازطرفی پیش خانواده شوهرم مخصوصامادرش اذیت میشم .گاهاخیلی افسرده وسرداززندگیم میشم لطفابعنوان یک خواهروبزرگترمنوکوچک خودتون بدونین ونظراهای کمک کننده ای برایم بنویسین .ممنون ازتوجهتون

دیگه این مدلیشو ندیده بودم خب بی سوادی اونجا الان چه مشکلی برای شما ایجاد کرده خب زمان قدیم خیلیا درس نخوندن شما زندگیتو بکن مهم اینه با همسرت دلت شاد هست و خداروشکر کن همسر خوبی داری 

خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید به حرف دیگران زندگی کرد. وقتی همسرتو دوست داری، حرمت خودشو خانوادشو حفظ کن. وقتی ازشون بدگویی میکنن تو خوبیاشونو بگو. اگر نتونستی از جمع بیا بیرون. باید یاد بگیرن که اون همسر توئه و نباید جلوی تو ازشون بدگویی بشه

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
مهم شوهرت وخودتی .اگرشوهرت خوبه همون کافیه .یه مدت بگذره دوطرف عادی میشه براشون .سعی کن باهردوطرف کم ...

شوهرم خوبه ولی خانوادش اش خیلی اذیت میکنن اینم چون مادرش تنهاست هیچجانمیره

نباید به حرف دیگران زندگی کرد. وقتی همسرتو دوست داری، حرمت خودشو خانوادشو حفظ کن. وقتی ازشون بدگویی ...

میدونم دوست دارم توجه نکنم ولی هربارگفتهاشون میادتویادم وتاثیرمیزاره توزندگیم 

میدونم دوست دارم توجه نکنم ولی هربارگفتهاشون میادتویادم وتاثیرمیزاره توزندگیم 

اصلا نذار این اتفاق بیفته. علاوه بر اینکه نباید بذاری خانوادت بدگویی خانواده همسرتو کنن. خودتم دائم نقاط مثبت زندگیتو به خودت یادآوری کن

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم

قضاوت خیلی سخته اگه همه رو راست گفته باشی قید خونوادتو بزن فکر کن رفتی راه دور یا خارج

اگه میتونی برو کلاسای مختلف

وقتی خانما بچه هاشونو میارن پارک برو کم کم باهاشون دوست میشی

برو بیرون نون بخر سبزی بخر خیاطی کن

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
قضاوت خیلی سخته اگه همه رو راست گفته باشی قید خونوادتو بزن فکر کن رفتی راه دور یا خارج اگه میتونی ب ...

نمیتونم قیدخانوادموبزنم چون بشدت وابسته بهشون.تویه کوچه ایم اصلانمیشه بعدمن توخانواده شوهرانچنان صمیمی نیستم یعنی بامن میونه خوبی ندارن اعتقاددارن غریبه همیشه غریبه هست فقط همخونی پسندن .خانوادم تنهاارامش من هستن